Mohol by mi niekto poradiť ak to vobec je možné? Prijali ma na OF na základe odvolania. Zasadnutie bolo 20. júla.. vtedy som sa dozvedela že som prijatá. 15. júla bol posledný termín na podanie žiadostí o ubytovanie. Takže som termín nestihla.. Teraz mi p
je mozne, ze este sa budu dat podavat ziadosti o ubytovanie,ale niekedy teraz prebieha vyhodnocovanie toho prveho kola ziadosti. tak mozno potom ked budu volne miesta,tak budes mat moznost si podat ziadost... pravidlne kontroluj stranku SP a pre istotu hladaj aj nejake nahradne riesenie..
urcite dostanes prvaci vacsinou dostanu a oni musia ratat aj s tym ze su ziaci aj po odvolani..na VS v trnave uz maju ziaci prideleny intrak okrem prvakov(lebo nevedeli presne cislo kedze su odvolania a tak ) a ze prvakov riesia az v septembri...hadam to bude aj tunak dako podobne
na vs sa s vami nehraju!mala si urobit to,ze podat si ziadost este predtym,nez ta mali vziat. teda,ja by som to tak urobila. potom kebyze ta nahodou nevezmu,mozes s toho cuvnut. je vela uchadzacov o internaty
@777janka777 teraz rozmyšľam že som to tak mohla urobiť ale kto to vedel že to bude tak? ja určite nie no hej prva prekažka a ukážka že sa nemaznaju ...fuha to som fakt nečakala
@monyca z PB to je tiež dosť ./odtial mám kamošku / . ako nechápem ten systém... píšu že prváci majú ubytovanie skoro isté a teraz to vidno aké isté dokelu ...tiež čakám že sa niečo uvoľní ešte
@mihal169 awoj no ja som im tiež písala na ten študentský parlament a tiež napísali že im je ľúto ale že žiadosti už nie je možné poslať .. ale ja aj tak pošlem ... a ked som písala na eube. na public relations .. tak ta žena mi napísala že sa mám obrátiť na študentský parlament že oni riešia otázky ubytovania ... a opat som bola na začiatku
@mihal169 vieš čo už pozerám aj prívát ... a zatial som našla niečo taku jednu možnosť tak uvidím ak náhodou .. a sme dve ešte jedna kamoška z birdzu čo som sa s nou spoznala teraz okolo prijímačok sme písali spolu......tiež sme na tom rovnako tak sme sa rozhodli že ak tak skusime zbuchat my dve dačo a ty pozeraš niečo?
Mna tiez zobrali teraz na odvolanie na zahranicnoobchodne podnikanie, ale uz som bola na zapise na uctovnictvo. Teraz sa rozhodujem kam ziadost o internat som poslala, a mala by som dostat internat na to ucto. Ale asi kazda fakulta ma svoje miesta na internate? Asi napisem na studijne, ci sa neda ponechat internat ten, ktory by som mala dostat ale chodit na zahranicnoobchodne podnikanie ak ma niekto skusenosti s tymto tak predom dik za info
Ahoj mna tiez prijali na odvolanie a pisu ze sa neprideluje ubytovanie z dovodu nedostatocnej kapacity ....mali by sa uvolnit este miesta si myslim...ak by si vedela tak mi daj vediet prosim ta...dakujem
@jan77 awoj jasne že dam vedieť ked sa niečo viac dozviem ..ale byt tebou tiež si necham nejake zadné dvierka ...vieš keby náhodou ..tiež hladam niečo do zalohy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ahoj mna tiez prijali na odvolanie a pisu ze sa neprideluje ubytovanie z dovodu nedostatocnej kapacity ....mali by sa uvolnit este miesta si myslim...ak by si vedela tak mi daj vediet prosim ta...dakujem