1. Ubytovacie oddelenie na Sturaku, co mas od Atriakov tak 30 sekund pesi, nemozes zabludit, usta mas. (Pises ako keby si siel do ZOO byvat...)
2. Tam trebalo nejaku fotku? Ak aj ano nahodou tak klasicka ako mas na doklady aj ked sa tam chodi cez aktivivany ISIC tak nechapem naco by chceli fotku, mozno je len stary navod, ktory sa im nechcel prerabat.
@pprulez Ďakujem. Keď to ZOO bolo kvôli tomu "sa", tak sorry, ostalo tam z pôvodnej vety, keď kvôli tomu, že sa tam veľmi neteším, tak je to preto, lebo ma všetci strašia s plošticami a švábmi
@pprulez mozeme.. lebo sa vazne dnes nudim. po dlhej dobe zazivam nudu .. aj ked nieco by som chcela robit.. ale ja neviem co tak nerobim nic .. ano ano.. aj v hlavnej teme bude.. ale tak este odpisem aj sem.. po roku musi prist nieco nove.. chapes.. nech to neni take jednotvarne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
2. Tam trebalo nejaku fotku? Ak aj ano nahodou tak klasicka ako mas na doklady aj ked sa tam chodi cez aktivivany ISIC tak nechapem naco by chceli fotku, mozno je len stary navod, ktory sa im nechcel prerabat.