Takže, rozhodol som sa, že si kúpim nejakú knihu angličtiny, keďže o chvíľu (2 roky) idem maturovať na gympli... Zatiaľ najlepšie ohlasy som počul na knihu English grammar in use od Murpyho, váš názor na túto knihu? Našiel som, že vyšlo 4. vydanie (
@najivna Keď ti vymyslia retardovaný test (ktorý pravdepodobne budem musieť napísať minimálne na 50% inak ma nepustia k ústnym), a k tomu sa pripojí retardovaný profák, tak to nebude až taká prechádzka, teda aspoň si to myslím, bodaj by som nemal pravdu
@marek2031 akoze na tom teste neni nic take ze by sa nedal napisat na 50% pokial si daval a hodinach pozor vies to etc
ked sa chces pripravovat tak v pohode aspon sa naucis ale nemyslim ze je to nutne az tak prehanat ze doucovania a vsetko kvoli maturite to si radsej najdi nejakej anglickeho penpal a naucis sa ovela viac imho
ja ked si spomeniem kolko som sa ucila na maturu a co to bolo nakoniec... som sa mohla radsej vyspat
profak neni jediny v tej porote a porota hodnoti na zaklade takej tabulky s kriteriami nebude to take zle
podľa toho,o čo ti ide..ak ti ide o precvičenie gramatiky,tak OK,celkom dobrý výber ,môže byť ..
ale ak ti ide o rozprávanie ( o čo ide v angline) a najma na ustnej mature,tak z vlastnej skúsenosti odporucam Yes B2 uroven ,taka tmavomodra ..geniálna kniha,vela zaujimavoisti,clankov a podobne,vynikajuca priprava na maturitu a bola lacna len 10 euro
Zdravím, chcel by som si zaobstarať nejakú učebnicu/cvičebnicu zameranú na gramatiku a slovnú zásobu. Mohli by ste mi poradiť ktoré knihy by boli najlepšie? Som študent na gympli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
cojaviem
no gramatika. ked ju nevies precvicis si mozno sa nieco naucis ale na anglinu ako taku potrebujes ine veci ako gramatiku
ked sa chces pripravovat tak v pohode aspon sa naucis ale nemyslim ze je to nutne az tak prehanat ze doucovania a vsetko kvoli maturite to si radsej najdi nejakej anglickeho penpal a naucis sa ovela viac imho
ja ked si spomeniem kolko som sa ucila na maturu a co to bolo nakoniec... som sa mohla radsej vyspat
profak neni jediny v tej porote a porota hodnoti na zaklade takej tabulky s kriteriami nebude to take zle
ale ak ti ide o rozprávanie ( o čo ide v angline) a najma na ustnej mature,tak z vlastnej skúsenosti odporucam Yes B2 uroven ,taka tmavomodra ..geniálna kniha,vela zaujimavoisti,clankov a podobne,vynikajuca priprava na maturitu a bola lacna len 10 euro