1.Baví, ide mi to, mám dobré výsledky
2.Baví, ide mi to, ale neučím sa
3.Nebaví, ide mi to, mám dobré výsledky
4.Nebaví, ide mi to, neučím sa
5.Nebaví, nejde mi to, mám zlé výsledky
akože...mňa učenie ako také baví, rada sa vzdelávam, spoznávam nové veci, rozširujem svoj obzor...ale nie v školskom systéme založenom na neustálej buzerácii a potlačovaní individuality študentov
Ja som bola dobrý žiak, na vyučovaní sústredený a disciplinovaný, lebo mi prišlo ako plytvanie časom musieť sedieť 7 hodín denne v škole a potom sa ešte zase všetko odznova učiť aj doma.
Učenie ako také ma baví, ak ide o veci, ktoré ma zaujímajú, ale mňa zaujíma skoro všetko doštudovaním u mňa proces učenia sa neskončil, stále je obrovské množstvo vecí, ktoré neviem, uvedomujem si, že ich neviem a chcem ich vedieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Učenie ako také ma baví, ak ide o veci, ktoré ma zaujímajú, ale mňa zaujíma skoro všetko doštudovaním u mňa proces učenia sa neskončil, stále je obrovské množstvo vecí, ktoré neviem, uvedomujem si, že ich neviem a chcem ich vedieť
ale boli casy, kedy ucenie bola moja najhorsia nocna mora, no kedze mam ohromnu sebadisciplinu, zvladla som to vzdy vsetko nakoniec