Kedže na intrákoch je málokedy kľuď a sem tam natrafíte na tých super spolubývajúcich zaujímalo by ma ,kde v BA nájdem nejaké tiché miesta,či už knižnice,kaviarne resp. niečo na ten spôsob. Vrelá vdaka
@koprdli asi ju bavi co studuje a tak jej nevadi ucit sa aj v case volna ja som sa tiez do skoly ucil aj teraz cez prazdniny
V BA je cajovna na Venturskej ulici vola sa "cajovna v podzemi". Vyhoda je ze je naozaj v podzemi a teda tam nebudes mat ani signal na telefone sa tam zasijes niekde do kuta (ktgorych tam ne dost) a mozes sa tam ucit. Ticho tam je.
@willbebetter ako ide z Hlavného námestia Zelená ulica z nej vyjdeš tak na Ventúrsku tak skoro hneď po pravej strane to je. Je tam taká vysoká brána s klenbou a vonku je to označené názvom čajovne "Čajovňa v podzemí"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
V BA je cajovna na Venturskej ulici vola sa "cajovna v podzemi". Vyhoda je ze je naozaj v podzemi a teda tam nebudes mat ani signal na telefone sa tam zasijes niekde do kuta (ktgorych tam ne dost) a mozes sa tam ucit. Ticho tam je.
Pripadne si na inttraku kup stuple do usi.
a zima