Chcel som si založiť účet na stránke čsfd.cz aby som mohol pridavat komentare k filmom..najprv ale musite ohodnotit hviezdickami 200 filmov, tak som to poctivo niekolko tyzdnov robil potom nasledovval test 10 otazok vraj aby sa ukazalo či som znalec kinem
@Citroon da sa to...ked nespravis test..jak ja tak staci napisat POMOvi mail do ktoreho pridas tri lubovolne komentare k lubovolnemu filmu..najdi taze co su vystizne a nie len jedna veta.. a budes mat moznost komentovat film
@johnysheek skôr som to myslel, že keby chcel dakto spamovať odklikávať hodnotenie 200 filmov sa mu chcieť nebude a nieto ešte robiť kvíz.... podľa mňa to ale majú spravené dobre, proste vstupný test pre toho kto sa o filmy zaujíma môže byť "ľahký" a kto sa nezaujíma takého tam nechcú
Podľa mňa ten systém je dosť vymakaný. Preto sú tam aj poväčšine výborné, inteligentné (odborné aj humorné) komenty.
@Citroon Don´t cry! Ja som tiež ten test neurobil. To sa fakt nedalo - strašne ťažké otázky a nemáte nárok ani na jednu chybu a čas na vypracovanie je limitovaný na minimum. Nechápem ako to niekto mohol spraviť. Mne sa ale zdá, že na ten test budeš mať ešte jednu šancu po ohodnotení ďalšej stovky alebo tak nejak.
@Rischo To je zaujímavá informácia. Ak je to tak, tak sa to oplatí asi urobiť takým spôsobom.
@Torpedo08 Neviem, prečo by mali byť. Proste chcú, aby tie filmy hodnotil niekto kto má názor a nepísali im tam decká typu: ja 15-ročná hviezda! Názory typu: Mne sa to nepáčilo...
Tomu sa hovorí teda komentár!
Je to super proti spamerom, ja im to kvitujem, aspoň vidno, že im ide o kvalitu.
@Citroon tak to skús na imdb.com alebo filmklub- je tých stránok milión---feelingsmovies sú nové
@citroon no zdá sa mi to hlúpe. Viem, že aj na Mediálne.sk som robil test pri registrácií, uživateľ dostal jednu jednoduchú otázku z médií s možnosťami (kto je riaditeľ TV Markíza a podobne) a ak ju spravil, tak prešiel registráciou. Ale robiť IQ test z desiatimi otázkami a dať 10 sekúnd na rozmyslenie je fakt hlúposť... Odhliadnúc od toho, že čo keby si mal strašne pomalý net. A po ďalšie, neviem aké tam boli otázky, ale ak bolo nutné zodpovedať všetkých 10 správne, tak sa mi to zdá absurdné...
@citroon a moja rada, keď ťa tam "nechcú", lebo toto sa mi zdá fakt prehnané (toto nie je ochrana proti spamerom, to je už skôr týranie ľudí tak choď na inú filmovú stránku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a myslim ze to googlenie vyriesi i otazky.. ci sa to neda?
tak akože chcú síce kvalitných userov, ale toto je už buzerácia, kks. Teraz narážam na to hodnotenie 200 filmov.
@Citroon Don´t cry! Ja som tiež ten test neurobil. To sa fakt nedalo - strašne ťažké otázky a nemáte nárok ani na jednu chybu a čas na vypracovanie je limitovaný na minimum. Nechápem ako to niekto mohol spraviť. Mne sa ale zdá, že na ten test budeš mať ešte jednu šancu po ohodnotení ďalšej stovky alebo tak nejak.
@Rischo To je zaujímavá informácia. Ak je to tak, tak sa to oplatí asi urobiť takým spôsobom.
Tomu sa hovorí teda komentár!
Je to super proti spamerom, ja im to kvitujem, aspoň vidno, že im ide o kvalitu.
@Citroon tak to skús na imdb.com alebo filmklub- je tých stránok milión---feelingsmovies sú nové