Helou, uz som prisla tiez tam ze si idem urobit účet, ktoru banku máte?Vraj bude naj si dať mbank zeby?Kamoska ma a ja sa v inych nevyznam.Vypadá to vyhodne .
Tieto novovzniknuté banky s minimom kamenných pobočiek mi nie sú po chuti.
Ja mám Tatra Academy, pre študenta žiadne poplatky, vrátane smsiek o pohyboch na účte, pomerne intuitívny internet banking (čo som zistila takmer až po roku, lebo keď mi v pobočke 40 minút ukazovali mobilné aplikácie a nechávali ma vymýšľať 20-miestne heslá, myslela som, že to nikdy nepoužijem) aj servis (až na jeden incident, ale to má na svedomí prijebaný zákon), som spokojná.
Ak si študent, Tatra banka ti vytvorí účet zadarmo, ktorý máš úplne zadarmo, bez mesačných a kadejakých poplatkov. Nikdy som im nedala ani cent odkedy som tam. Nechápem síce čo zo mňa majú, ale ať Potom keď prestaneš byť študent SŠ, do dovŕšenia 20. roku života ti ho ešte nechajú zadarmo a potom ho budeš mať ešte 2 roky za 1/2 cenu (3,50 € mesačne) a potom za plnú (7€). Ak si študent, lepšej voľby niet. Ak nie si, tak ti neporadím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Tu mas link
» www.slsp.sk/osobny-ucet-mla...
» www.space.sk/...
Ja mám Tatra Academy, pre študenta žiadne poplatky, vrátane smsiek o pohyboch na účte, pomerne intuitívny internet banking (čo som zistila takmer až po roku, lebo keď mi v pobočke 40 minút ukazovali mobilné aplikácie a nechávali ma vymýšľať 20-miestne heslá, myslela som, že to nikdy nepoužijem) aj servis (až na jeden incident, ale to má na svedomí prijebaný zákon), som spokojná.