@tasha5 ja som si to zakladal este ako student, to bolo vtedy zdarma do 25 rokov, pred rokom sa daco zmenilo a platim 1€ mesacne za ucet, takze tam som spoko, nesledujem podmienky inych bank ale viem ze rodicia platia v CSOB tusim 6€ len tak za ucet, sak to je totalne plytvanie
Ale ako študent máš účet v TB zadarmo, v podstate každý študentský účet je zadarmo.
A rodičia majú spoločný účet v ČSOB a po splnení nejakých podmienok ho majú tiež zadarmo, musí tam prísť mesačne neviem koľko eur, plus musia 6krát mesačne zaplatiť niečo kartou........
Mám TB a vyhovuje. Bola situácia, keď som na ňu strašne nadával (okradli ma, nemal som doklady a dočasný OP im nestačil) a nemal som teda dosť dlho vôbec prístup k peniazom. Inak spokojnosť
Nízke poplatky, prehľadný a bezpečný IB, inovatívne technológie, na pobočke dlho nečakám a majú tam milé (a pekné) tety
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Mám tatru a podobne som bola minule nasratá na maximum.
A rodičia majú spoločný účet v ČSOB a po splnení nejakých podmienok ho majú tiež zadarmo, musí tam prísť mesačne neviem koľko eur, plus musia 6krát mesačne zaplatiť niečo kartou........
Nízke poplatky, prehľadný a bezpečný IB, inovatívne technológie, na pobočke dlho nečakám a majú tam milé (a pekné) tety
odporucam zuno
navyse so zunom mozes aj vyberat z bankomatu
ocino má mbank je veľmi spoko.. žiadne poplatky, nič..
VIEM O TOM !