Čaute, chcem sa opýtať či je blbosť, ak si chcem ja ( mladý človek, ktorý ešte ani nezarába, len sem tam sa nájdu nejake tie peniaze/ dostanem od rodičov ) založiť účet. No, že či sa mi to oplatí, lebo to sa tam aj nejaké peniaze sťahujú a tak nie ? .....
je to individuálne ...podla banky ...najlepšie pozrieť na nete ...ale myslím si že doma pri sebe je mať lepšie peniaze ako v banke , pokiaľ teda nejde o veľký obnos
Podla nového banky zavedú poplatky aj na študentské účty a celkovo aj na ostatné sa zvýšia poplatky...ja osobne účet mám ale už by som si nový nezakladala lebo mi je na nič v podstate keď teraz nezarábam...založ si keď budeš mať príjem nejaký
Vo VUb ak si student neplatíš nic iba poplatok za založenie uctu 2€ Dostanes peknu kartu a každý sk rok musíš doniest potvrdenie o ansteve skoly alebo zlavnú kartičku.
ani v dexi by si nemal nič platiť...a nie je to blbosť..svojim spôsobom celkom fajn vec ak idem do zahraničia bez rodičov a nemám hotovosť... a má to aj iné výhody
ja mam vo VUB a som spokojna a neplatim nic, dokonca vcera mi dali krasnu novu kartu, ktora plati aj v zahranici, mozem platit cez internet, platim v obchode zadarmo a mam 2 vybery z bankomatu mesacne tiez bez poplatkov zriadenie stalo par eur a uz neplatim nic a vub bankomaty su vsade takze je to super
Ja účet mám už nejaký ten rok, myslím že od 15, študentský v TatraBanke, mesačný poplatok tam mám asi 30 centov a aj ten skoro vôbec neplatím. Mať účet má pre mňa výhody, ak si myslíš, že by sa ti hodil, choď do toho, oplatí sa.
a podla mna sa tebe ucet hodi, raz pojdes aj na nejaku brigadu a potom ti tam budu posielat peniaze, alebo ti tam rodicia mozu posielat vreckove a podobne, v dnesnej dobe sa bez kreditnej alebo debetnej karty neda byt
Ja mám jeden účet založený v tatrabanke, tam mi stiahli nejaký poplatok iba prvý mesiac alebo tak nejak??,teraz to už mám všetko zadarmo.Drý účet mám vo VUB a tam sa za vedenie účtu platí 30centov mesačne, ale keď im predložíš potvrdenie o návšteve školy, máš to zadara.Obe účty sú študenstké
Slovenská sporiteľňa. Neplatím žiadne mesačné poplatky, výber z ich bankomatov zadarmo, platba kartou zadarmo vydanie a prevádzka karty zadarmo, Internet banking zadarmo. A kto vieš čo ešte Niektoré vecičky ako napríklad prevod do zahraničia platba v cudzej mene tam už nejaký poplatok je ale fakt ten sporožiro sa aspoň mne oplatí. Uvedom si ale že pri založení účtu tam musíš vložiť minimálny zostatok ktorý už v podstate neuvidíš
mam ucet v Tatrabanke, vola sa tatra academy.pri zakladani uctu nepotrebujes minimalny povinny vklad,len vyplnis papiere a do mesiaca ti pride karta s pin kodom. mesacne platim za vedenie uctu smiesnych 35centov,navyse ked vyberiem z bankomatu hotovost alebo nieco zaplatim v obchode kartou viac ako 5x za mesiac,neplatim ani tych smiesnych 10sk ... hlavne vybery z bankomatov su zadarmo,aj platby kartou...no a to ti myslim na zaklad staci ked este nemas nejake extra transakcie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Bratia majú v ČSOB a je to tam podobne.