Ahoj, buduci rok sa budem uchadzat o studium na Slovenskej Technickej Univerzite v Bratislave na Fakultu Elektrotechniky a Informatiky...zaujimalo by ma ci poznate niekoho alebo ste niekto kto to uz absolvoval, a s akym bodovym hodnotenim ste sa dostali/n
@orcist z gympla nebude jednoduche sa dostat na feiku.. aj ludia z adlerky maju problem. a ty proc sa chces hlasit z gympla a feiku? to mi nejde do hlavy..
@night neviem ako to je. ale ja som vychadzal z toho ze adlerka je elektrotechnicka a gymnazium je vseobecna skola.. a zas ten co mam zaklady v elektrotechnike sa lahsie udrzi na feike..
@passko preco by som sa nemal? je to celkom dobra skola (aspon v porovnani s inymi tu okolo) a zameranie hl. na informatiku mi vyhovuje (vid hore ze sa chcem hlasit na Aplikovanu inf.) takze nevidim ziadny dovod preco nie ...este si podam prihlasku asi na matfyz tiez aplik. i. ale myslim ze tam sa dostanem aj keby som nechcel xD...takze-kedy ste sa hlasili (rok) a s kolkatimi bodmi ste sa tam dostali/nedostali? teda ak sa chcete zverovat, ale rozhodne mi to pomoze
@passko z elektrotechnologie velmi malo...na fyzike sme brali nejake jednoduche obvody a teraz robime generatory, motory a transformatory, ale nasa ucitelka je iba teoreticka a navyse je dr*nuta takze si nic nevyskusame a cele to je len take rozpravanie a teoria takze tomu poriadne ani nepochopime...zato informatiku mame dost kvalitnu (na seminaroch)
@passko mno...v skole sme robili delphi celkom dost a este ja sam pre seba som si robil nejaky AS3, Javu, troska som robil so SQL a aj so serverom ale to bolo skorej hobby...potom aj trocha Visual Basic ale to ma nejak nebralo velmi to uz rovno mozem pokracovat Delphi...
co mne hovorili ludia (a dost ich bolo) tak vraj FIIT je lepsia na hardware veci (elektrotechnika) a FEI a matfyz ze su viacej zamerane na software (informatika a kodenie)...takze tak
btw moj sen je robit jedneho dna pre Valve, alebo aspon Blizzard xD
@ocist praveze @night ma pravdu na FEIke je elektrotechnika a hodne preto obsahuje v nazve to slovo.. a ked tam prides a budes na to pozerat ze to co je ako ja prvy rocnik na adlerke .
@night sak on vravi ze chce ist na API, tak ho tu nestras s elektrotechnickymi vecami, ktore tam nema skoro vobec... dostanes sa uplne v poho ja mal minuly rok 194 a bolo kopec ludi co viem ze mali menej, nemusis sa bat... skorej ta matika/fyzika je celkom sranda, ale vsetko sa da zvladnut ak tomu budes venovat cas...
FIIT som nezvazoval hlavne preto lebo je podla vacsiny ludi co poznam o dost tazsia oproti ostatnym...bol som na dni otvorenych dveri a na API robia zo zaciatku ANSI C, C++ a Javu takze viem co a ako a myslim ze to pre mna az taky velky problem nebude ...ta elektrotechnika by mohla byt horsia ale preto aj idem na Aplikovanu lebo chcem kodit a nie zostavovat stroje alebo co
znamemu co chodi na FIIT nechceli uznat nejaku pracu lebo bola vraj okopirovana...original bol zalozeny IBA na fakulte a nikto k nemu nechodil, nebolo to nikde publikovane a znamy to nikdy v zivote nevidel cize je hovadina aby to okopiroval...to bol jeden z faktorov preco som sa rozhodol vylucit FIIT
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
btw moj sen je robit jedneho dna pre Valve, alebo aspon Blizzard xD
znamemu co chodi na FIIT nechceli uznat nejaku pracu lebo bola vraj okopirovana...original bol zalozeny IBA na fakulte a nikto k nemu nechodil, nebolo to nikde publikovane a znamy to nikdy v zivote nevidel cize je hovadina aby to okopiroval...to bol jeden z faktorov preco som sa rozhodol vylucit FIIT