Ahojte, mam taký problém s priateľom. Je neuveriteľne zaťažený na ženy s krátkymi vlasmi a keď nejaká prejde okolo neho tak sa nevie vynadívať. A robí to aj keď mam ja krátke vlasy čo mam urobiť aby si všímal mňa a nie ostatné??
Ostatné si bude všímať stále... Je logické, že keď ťa niečo zaujme, pozrieš sa. Robí to každý, robíš to aj ty Tak sa nečuduj, že to robí aj on. Je to úplne prirodzené
to mas tak. jeden chlap bude cumiet na vsetky zadky, dalsi na vsetky prsia, ten tvoj na vsetky kratke vlasy.
ked ti vadi taky prehnane "aktivny", asi by si mala hladat niekoho, kto ma menej testosteronu.
zalezi aj od toho, ako intenzivne to robi. mne do istej miery nevadi, ked sa partner pozrie aj na ine (vo vseobecnosti), ale keby na ne pozeral stale a na mna vobec, znasala by som to zle.
každý chlap si bude všímať iné baby, však je chlap ale ved je to len pohľad, ten predsa môže venovať každej, pokiaľ je s tebou, chce teba, prečo máš tendenciu ničiť si vzťah ked je to v pohode? nechápem takých ľudí, ľubi ťa, je s tebou, všetko máte super a jediné čo ťa serie je že občas po ulici sa kukne po dajakej slečne, ved to nevadí, svet sa nezrúti..
no s tým asi nič nenarobíš..na jednej strane je to len pohľad, ale ak to niekto robí sústavne a za každou(krátkovlasou ) tak to určite začne byť nepríjemné...tak ja by som ho nechala, nech sa pozerá..ale mňa by už asi nikdy neuvidel
@atropabelladona a tu mame dovod zenskych depresii ako na tanieriku.
Absolutne nechapem ako moze niekto takto uvazovat. Tak ked bude cumiet po inych kratkovlasych a na mna kaslat, tak mu otrcim prostrednik a nech si vycumuje sam. Ja si najdem niekoho kto si bude uvedomovat co ma vo mne aj bez toho aby som sa musela premienat na nejaky jeho pomyselny ideal krasy.
Ale co sa vobec cudujem, my dve sme tak myslienkovo inde az sa sama divim ze sa tu rozpisujem.
@willbebetter co je zle na tom byt idealom krasy svojho muza a zaroven jeho spriaznenou dusou?
to, ze muz pokukuje po inych este neznamena, ze si svoju zenu nevsima, ale zene to moze aj napriek tomu vadit. nechat chlapa len preto, ze to robi, je dokazom nizkeho sebavedomia.
sľúbil ti vernosť, nie slepotu....tak nejak sa to hovorii..? .. .. to je fuk...no..ja som jeblina, mne by to tiež vadilo..ale čouž.. :ehm: ..buď si zvykneš alebo to s niim nejako prediskutuj, alebo sa roziiď, ak ti to až tak moc prekáža... :ehm:
@atropabelladona okej, tak aby som nerobila unahlene zavery, este dam jednu doplnujucu otazku - co konkretne si myslela tym "urob vsetko preto aby..." ?
+ nemyslim ze zena bez sebavedomia by dokazala odkopnut chlapa, nesebavedome zeny na muzoch lipnu a su rady ze nejakeho maju, pretoze ony sa predsa nemozu nikomu inemu pacit a nikto iny ich nemoze lubit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ked ti vadi taky prehnane "aktivny", asi by si mala hladat niekoho, kto ma menej testosteronu.
zalezi aj od toho, ako intenzivne to robi. mne do istej miery nevadi, ked sa partner pozrie aj na ine (vo vseobecnosti), ale keby na ne pozeral stale a na mna vobec, znasala by som to zle.
a keď ani nie, potom ho kopnem do zadku
Absolutne nechapem ako moze niekto takto uvazovat. Tak ked bude cumiet po inych kratkovlasych a na mna kaslat, tak mu otrcim prostrednik a nech si vycumuje sam. Ja si najdem niekoho kto si bude uvedomovat co ma vo mne aj bez toho aby som sa musela premienat na nejaky jeho pomyselny ideal krasy.
Ale co sa vobec cudujem, my dve sme tak myslienkovo inde az sa sama divim ze sa tu rozpisujem.
A zakladatelke som uz vlastne aj odpovedala.
to, ze muz pokukuje po inych este neznamena, ze si svoju zenu nevsima, ale zene to moze aj napriek tomu vadit. nechat chlapa len preto, ze to robi, je dokazom nizkeho sebavedomia.
+ nemyslim ze zena bez sebavedomia by dokazala odkopnut chlapa, nesebavedome zeny na muzoch lipnu a su rady ze nejakeho maju, pretoze ony sa predsa nemozu nikomu inemu pacit a nikto iny ich nemoze lubit.