víkend pred písomnými som žúrovala na chate, takže som si samozrejme neprešla nič písomné sa dajú spraviť bez problémov aj bez učenia, je to skôr taký všeobecný prehľad toho či onoho jazyka... druhá vec je, ak niekto chce mať nejaký dobrý percentil, ale ja som na to kašľala...
maturovala som len zo Sj našťastie ako niežeby som Aj nedala ale vzhľadom na našu angličtinárku ktorá bez toho svojho kľúča nevedela povedať ani jednu súvislú vetu a ísť robiť B2 ...ešteže som mala certy
Percentily matika 83.6, slovenčina 96.7 tuším, angličtina 99.8.
Učila som sa na matiku akurát, ale úlohy typu vyskladaj kocku zo siete navždy budú presahovať moje myslenie
učila som sa dosť ak to môžem porovnať s mojou bývalou triedou lebo u nás sa nikto neučil poriadne.. skôr som sa anglinu lebo somsa jej bála,,, a slovenčinu som dopaprala, ale spravila! S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Učila som sa na matiku akurát, ale úlohy typu vyskladaj kocku zo siete navždy budú presahovať moje myslenie