Zdravm Vás chcel by som sa opýtať hlavne tých čo majú nejaké tie skúsenosti s proteínom . Hovorí sa že vraj ked vysadím proťák teda po jeho dobratí že vraj znovu klesnem na úroven v akej som bol pred tým ako som ho začal brať ( myslím tým objem svalov ) ,
Nie myslím to tak že ked ho doberiem a inak mám skúsenosť s kreatínom , každý hovoril že ako som išiel aj silovo a aj objemovo hore že pôjdem zase dolu a nič také možno objem išiel malinko dolu
@v3nty zalezi to aj od toho kolko vazis nie? ked vazi 60kg tak mu podla mna netreba 200g bielkovin, tusim staci tak 1,5nasobok vahy...ale neviem to na 100% ...nejako moc sa o tieto veci nezaujimam
ako spomenul @v3nty , je to cisto o prijme tych bielkovin...protak ma tu vyhodu,ze sa dokaze rychlejsie vstrebat do tela ako vacsina jedal(no to zalezi aj od protaku...najlepsi je na to WHEY)...cize po cviceni dat protak a potom o nejaku 3/4 hodinu nahadzat do seba napr. rezne s ryzou abo nieco podobne...btw, ak by si mal napr. zozrat 200g bielkovin denne - 100g z protaka a 100g z jedla - tak ta to vyjde lacnejsie ako cisto 200g z jedla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ked jes protein + tvoju stravu ver.1 tak más dajme tomu 200g bielkovín na den
Ked by si vysadil proták a neupravil stravu takže strava ver.1 tak budeš mat len 100g bielkovín ... Vtedy klesneš prípadne budeš len stagnovať ...
Ale keby si vysadil proták a spravil si stravu "strava ver.2 ktorá bude mať 200g bielkovín nič sa nezmení
Ak si nepochopil tak necvič jeb sa nato ..
@zdasati profesionaly žerú tak 300-400g ...
Ja som daval bežne 150+ 100 som dával vo velmi slabé dni ...
Naprikald kamarat 80kg a lepsie mu vyhovuje 200g bielkovín ako 300 ...
Další okolo 100kg jemu vyhovuje do 150 a nad ho to len spomaluje ...
V cvicení je to dost pokus-omyl