Začali ste sa už učiť na ústnu maturitu, či už všetok dávno viete? Keď sa učíte, ktorým predmetom ste začali? Alebo si to nechávate na poslednú chvílu?
Ucim sa.. ucim sa len slovencinu, takze je prva aj posledna.. ako je to v podstate opakovanie, ale neviem si zapamatat niektorych autorov akoze udaje o nich a je toho strasne vela naraz :/
Anglinu viem, to sa ucit nebudem.. ani neviem co sa da na tom ucit, ved to nie su nejake udaje na memorovanie, to su veci zo zivota..
Ekonomiku som mala cele roky taku ucitelku, ze sa pri nej nedalo neucit..
Jedine co si pozrem este cez akademicky je manazment.. Pravo, marketing, kongresove sluzby a ucto si verim, to obkecam
@sheily ja sa tiež momentálne učím len slovinu .. z angliny si pozerám len také veci, ako čo je sklenníkový efekt, tých vedcov, čo sú v otázke science and technology a ešte som sa učila english speaking countries, to je tak všetko
z odborných nemám z väčšiny predmetov ani okruhy, tie čo mám, som sa už naučila...čiže spolieham sa na to, že tam budú veci, čo si pamätám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Anglinu viem, to sa ucit nebudem.. ani neviem co sa da na tom ucit, ved to nie su nejake udaje na memorovanie, to su veci zo zivota..
Ekonomiku som mala cele roky taku ucitelku, ze sa pri nej nedalo neucit..
Jedine co si pozrem este cez akademicky je manazment.. Pravo, marketing, kongresove sluzby a ucto si verim, to obkecam
z odborných nemám z väčšiny predmetov ani okruhy, tie čo mám, som sa už naučila...čiže spolieham sa na to, že tam budú veci, čo si pamätám