pozeral som si dve maturity aj z sloviny aj angliny ...niečo som pochytil a dá sa trošku odhadnúť čo tam bude...ale teda vám poviem ani mne sa nechce ...dnes som sa skoro vôbec do toho nepozrel
a co sa chces ucit na anglinu?? za te dva tyzdne uz asi nic bud ves alebo neves ... okej, gramatiku a vsetky tie chujoviny si aspon precitam a teoriu k pisaniu slohov, ale nemienim to nejak prehanat
nie, tak som to nemyslel, samozrejme musíš spraviť aj tie.
Bolo to myslené tak, že na písomných kopeš sám za seba a neporadí ti nikto, ale kto neprejde ústnymi musí byť fakt debil, aj keby tam mám pani profesorkám ukázať výbavu alebo prosiť na kolenách, tak ich spravím! Prídem o sebaúctu, ale spravím!
ps: zajtra mám skúšanie zo všetkých 30 tém z nemčiny. Mám ich len 25 a ani netuším akých je zvyšných 5. "viem" ich 8, tak držte palce
V škole si tie témy voľakedy preložíme a keď sa učiteľke chce aj k tomu povie dve vety navyše. Zo slovenčiny s nami učiteľ odmieta preletieť témami a ide s nami ďalej učivo 4. ročníka, takže ani na slovenčinu nemáme žiadnu prípravu
Ja maturujem: SJL, NJ, Ekonomika, účto-informatika-administratíva=to sú akože tie praktické na obchodnej = LEN 5 hodín sedenia pri pc s nárokom na dve troj minútové prestávky
Ja sa snažím učiť, chodím síce na SOŠ, no podla toho čo som sa postupne podozvedal na európske štúdiá na UK treba minimálne 80% z obidvoch... Som zvedavý
Na písomne vôbec.. verím v moju inteligenciu.. ak ju ovšem práve tedy zastihnem... učím sa na ústne/praktické... keďže mám ekonomiku a tovaroznalectvo s technikou obchodu a ešte niekoľkohodinovú prácu z účta, administratívy a informatiky.. to ma teda štve najviac
Iba neminu sa snažím, lebo som z nej blbý ako ... v škole si robíme testy, a doma sa snažím učiť slovíčka aby som mal nejakú slovnú zásobu pri písaní slohu
ani na jedni ani na druhé..písomné dám aj keby nechcem a ústne sú des...nič neviem a to som mala vždy jednotky!! ach..strašne vela toho je, poučiek a pi*ovín, nedá sa to naučiť takže je*em na to
akurat som si prebehol maturitne testy z inych rocnikov...ale naucit sa tam uz fakt nie je co...mozno tak kuknut tie druhy slohov,aby som namiesto rozpravania nepisal esej abo co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale na ústne sa učím celkom. Teda snažím sa..
no učím sa svedomite, viem 8 tém z nemčiny a zo zvyšku ani ...
a na ústne na tie sa tiež ešte neučím, dúfam, že po písomných sa do toho pustím
nie, tak som to nemyslel, samozrejme musíš spraviť aj tie.
Bolo to myslené tak, že na písomných kopeš sám za seba a neporadí ti nikto, ale kto neprejde ústnymi musí byť fakt debil, aj keby tam mám pani profesorkám ukázať výbavu alebo prosiť na kolenách, tak ich spravím! Prídem o sebaúctu, ale spravím!
V škole si tie témy voľakedy preložíme a keď sa učiteľke chce aj k tomu povie dve vety navyše. Zo slovenčiny s nami učiteľ odmieta preletieť témami a ide s nami ďalej učivo 4. ročníka, takže ani na slovenčinu nemáme žiadnu prípravu
mne pomôže len Božia pomoc
Ja maturujem: SJL, NJ, Ekonomika, účto-informatika-administratíva=to sú akože tie praktické na obchodnej = LEN 5 hodín sedenia pri pc s nárokom na dve troj minútové prestávky
Iba neminu sa snažím, lebo som z nej blbý ako ... v škole si robíme testy, a doma sa snažím učiť slovíčka aby som mal nejakú slovnú zásobu pri písaní slohu
ucim sa len na matiku