maturoval som z fajnych predmetov takze som uceniu venoval 2*2hod v stvrtok a piatok akademickeho tyzdna(aj to dolahlo taky hlas svedomia, ze patrilo by sa pozriet do toho
matika a info je uplne v pohode, anglina bola iba o kecani a slovina nebol nejaky velky zazrak, kedze som sa ucil temy 1-25 a vytiahol som si 28 sice mi v tej chvili nebolo setko jedno, ale zachranil ma opis basnicky a zo sloviny bola pekna trojka
cize nie, uzivajte si volno, netreba sa so skolou pretrhnut
@sabnacke Ja som už maturovala. Netvrdím, že som sa predtým vôbec nič neučila, keďže opakovanie bolo súčasťou niektorých seminárov, ale cielene nie. No záleží aj od predmetu.
@snehovavlocka@cjubou ..tak v tom prípade vám gratulujem, ale neviem si predstaviť ako by som v priebehu toho týždňa zvládla celú angličtinu aj nemčinu, slovinu dejepis a náuku o spoločnosti + keď beriem do úvahy, že začiatkom akademického robím TSP ...fuj...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
matika a info je uplne v pohode, anglina bola iba o kecani a slovina nebol nejaky velky zazrak, kedze som sa ucil temy 1-25 a vytiahol som si 28 sice mi v tej chvili nebolo setko jedno, ale zachranil ma opis basnicky a zo sloviny bola pekna trojka
cize nie, uzivajte si volno, netreba sa so skolou pretrhnut
maturita je pri tom len formalita. doslovne
Som zvedavý čo budú robiť na pohovoroch do práce alebo keď budú čakať na výsledky z VŠ
maturita ide nejak bokom.
ved predsa ak sa naucim na prijimacky, maturita nemoze byt az tak odlisna.
ale zas - nejak bolo, nejak bude
ja som to za stihol za 9 dní - t.j. akademický a víkend pred ním
@silwesa podobne. Ale ak sa chystáš, nemáš sa čoho obávať. Uvidíš
Len moje prijímačky majú s maturitou iba AJ spoločný
Skôr... bude!
akademicky tyzden to isti