Keďže neviem na koho sa s tým obrátit, tak to skúšam tu. Počula som, že keď sa učitel stretáva so žiakmi mimo školy, napr. na káve a pod, tak ho za to môžu vyhodiť a študentom dať 2ku zo správania. (Nemyslím tým ale žiadne skryté úmysly, proste ked si id
no je to blbost proste mozno keby bol nejaky kar a prezradil by to alebo ja neviem co keby zavolal na nejaku inspekciu ale inak je to kktina ja ani nechapem preco nemozu sexovat ucitel/ka a ziak/ziacka
To tazko...mame spoluziacku, ktora fakt s triednou chodila na kavu... ucitelka jej podla vsetkeho davala pred pisomkou otazky, ktore tam budu a spoluziacka jej za to na nas donasala
momentalne je ta ucitelka na materskej, minule prisla pozriet do skoly a na chodbe pred vsetkymi jej povedala ,,lucka, ved si piseme''
A asi pred mesiacom sme sa v skole rozpravali o tom, ze nechceme, aby sa vratila, ze pride len aby nam pokazila znamky na mature a kratko potom si ta ucka zahadne vymazala polku triedy z FB ..nie, ze by mi to vadilo, aj tak som ju tam nechcela, ale velmi zahadne, ze to spravila prave vtedy
Ja si nemyslím že by to muselo byť automaticky hentak brané. Však ak ťa na strednej v maturiťáku ako 19 ročnú učí profáčka 26 ročná môžete si sadnúť a môžete byť dokonca kamošky Ako nezažila som , ale podľa mňa je super.
Ja som pocul ze chodci chodia po pravej krajnici cesty ale pred nepriehladnou zakrutou maju prebehnut na lavu krajnicu a po prejdeni zakruty sa vratit spet XD
@torpedo08 napr preto že by to mohlo ovplyvniť učiteľa pri známkovaní. Preto napríklad.
Bolo by to dosť nefér keby učiteľ otrtká žiačky a dáva im dobré známky zatiaľ čo chalani a dievčatá ktoré sa nedali by sa museli denne učiť a nejaká pipka by si len deň pred písomkou skontrolovala vypracované otázky od učiteľa.
hovadina, my bezne chodime s ucitelmi na pivo, facebookujeme si, mailujeme, s matikarkou cestujeme do skoly ako kamarati to by asi polovicu ucitelov od nas vyhodili
myslím si že to čo si počula nie je pravda. v prípade intímneho vzťahu určite je, ale ak ide len o bežné stretnutie sa z času na čas a pokecanie tak neni problem. akože zažila som už také na zš aj na strednej. teda ja osobne ani nie ale spolužiaci/čky občas vytiahli triednu na džús/pivo... ale asi nikdy neboli len žiak+učitel... vždy ich bolo aspoň 4 - 5 žiakov
No tak to by ma nasralo. Ked je niekto najlepsi clovek na svete a napriek tomu ucitel budem sa s nim stretavat aj keby sa proti tomu vymyslelo neviemco
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
no je to blbost proste mozno keby bol nejaky kar a prezradil by to alebo ja neviem co keby zavolal na nejaku inspekciu ale inak je to kktina ja ani nechapem preco nemozu sexovat ucitel/ka a ziak/ziacka
ale vážne, to je čo za nezmysel, učitelia nie sú tiež ľudia?
momentalne je ta ucitelka na materskej, minule prisla pozriet do skoly a na chodbe pred vsetkymi jej povedala ,,lucka, ved si piseme''
A asi pred mesiacom sme sa v skole rozpravali o tom, ze nechceme, aby sa vratila, ze pride len aby nam pokazila znamky na mature a kratko potom si ta ucka zahadne vymazala polku triedy z FB ..nie, ze by mi to vadilo, aj tak som ju tam nechcela, ale velmi zahadne, ze to spravila prave vtedy
Bolo by to dosť nefér keby učiteľ otrtká žiačky a dáva im dobré známky zatiaľ čo chalani a dievčatá ktoré sa nedali by sa museli denne učiť a nejaká pipka by si len deň pred písomkou skontrolovala vypracované otázky od učiteľa.
holba vína
pivná slina