akich mate vy ucitelov???no my na nasej zaostalej skoly hroznych...jeden ucitel je asi na deti ..mame tam aj psychicky labilnu ucitelku a dalsie zaujimave individua..a vy???
kks to je strasne v tej nasej skole..slovencinarka su anorekticke fuzy..matikarka tlsta jak swina..anglinar uz spominany pedofil a ptm naruseny stano a dementne sipky..
Ako ktori, slovencinarka ma vela blbych poznamok za ktore by vpoho mohla letiek zo skoly, niektore len tak rozdavaju poznamky ale matikarky a fyzikarky su uplne vpoho a u tych, ktore ma ucia mam aj protekciu
my sme na tom podobne ties mame psichicky labilnu sem-tam sa rozreve uchilakov nemame iba na ZUS a este takeho co bol ras trochu ozraty ale len trochu.
heh..tak na základke sme mali takú fyzikárku,že na každej hodine sme chytali újeby. Ona bola veľmi prísna ale keď niečo hovorila a bolo na konci koncovka OV ona ju tak zvýraznila..ani si to neuvedomila(napr. 6 voltOV) a my už všetci kompletne smiechy..však jeden spolužiak sa skoro zadusil od smiechu. A stále nám vravela,keď sme sa smiali a nedalo sa to už maskovať: veď vy budete spokojní so známkami,to už dvojnásobné smiechy ..jááj mám s ňou nezabudnuteľné spomienky,ale som rada,že už som preč zo zš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ostatny su sialeny,....a blby...