Ako mám zistiť aké predmety sa budú učiť, koľko má ktorý kreditov a podobne? Niekto čo niečo také študuje? Na stránke som nič nenašla, v papieroch tiež nič.
urcite budes mat stylistiku, fonologiu, lexikologiu, realie ako anglicke tak aj americke, anglicku a americku literaturu atd. kredity zavisia od konkretnej skoly. my sme mali vacsinou 2 za jeden predmet.
@marttina neotvoril sa mi odbor na inej škole, takže, nútená no mám to v kombinácií s náboženstvom a čo s tým chcem po škole?ak skončím? to ešte uvidím
@marttina mňa angličtina baví.. a nie je to niečo, čo by som nechcela, veď prihlášku som si poslala... len zrovna ten odbor nebol ten, ktorý som chcela najviac
@mardzerin fonologia sa dala, to bola dokonca aj sranda. stylistika bola drsna, odborny preklad bol narocny, niektore casti anglickej literatury ( @idiotproof spominas na jamesa joyca? ale kazdy moze mat iny predmet co povazuje za tazky a realie su vlastne historia usa a uk.
@marttina ……. in …… were …… in …… by …… inspired by …… …… sirens. to myslis?
inak @mardzerin ak mas rada anglinu, bude sa ti tam pacit a neboj nic, vsetko sa to da zvladnut. precitaj vsetku povinnu literaturu, uc sa len z toho co ti budu motat na prednaskach a z knih ktore napisali vyucujuci a nikdy, NIKDY, im neukazuj, ze mas kopiu ich knihy ked tak len original
@mardzerin ahoj aj ja idem na aj do rk je blbe ze sa nevieme dostat do abakusukeby nam dali prihlasovacie udaje tak by to bolo lahsie ako ked sa dozvieme vsetko z tej knizky co sme si mali objednat az na zapise ..ale nasla som nejake nieco ako informacne listy niekde tam na stranke ale tak divno je to tam napisane ale z hruba take predmety ako fonologiu a historiu anglofonnych krajin a podobne.....a co mas druhe teda okrem angliny?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@zeriavka na KU v RK@marttina ďakujem.. študovala si ten smer?
inak @mardzerin ak mas rada anglinu, bude sa ti tam pacit a neboj nic, vsetko sa to da zvladnut. precitaj vsetku povinnu literaturu, uc sa len z toho co ti budu motat na prednaskach a z knih ktore napisali vyucujuci a nikdy, NIKDY, im neukazuj, ze mas kopiu ich knihy ked tak len original
k tej časti pre mňa.. milujem angličtinu, neviem ju na sto percent.. ale baví ma.. tka uvidíme... hmmm.. prečo nie kópiu?
ak ta nebude ucit ista pani docentka tak nie ale tak vyzerali nase testy z britskej literatury dopln
a kopiu preto nie lebo to znamena ze ich knihu si nekupila ergo nezarobili. no dala by si ty takemu studentovi skusku?