Ahojte chcela by som vedieť aké predmety sú na Trnavskej univerzite na učiteľstve informatiky. Prípadne aké sú tam predmety na biolu a či je to ťažké a podobne.
Zoznamy študijných jednotiek jednotlivých študijných programov sú zverejnené v dokumentoch na prevzatie (nižšie). Podrobnosti (informačné listy predmetov) o jednotlivých študijných jednotkách (predmetoch) sú dostupné vo verejnej časti univerzitného akademického informačného systému (MAIS externý odkaz).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ach jaj...
Zoznamy študijných jednotiek jednotlivých študijných programov sú zverejnené v dokumentoch na prevzatie (nižšie). Podrobnosti (informačné listy predmetov) o jednotlivých študijných jednotkách (predmetoch) sú dostupné vo verejnej časti univerzitného akademického informačného systému (MAIS externý odkaz).
» pdf.truni.sk/student?studijn...
(nestudujem tam, tu stranku som videl 2x v zivote, trvalo mi to 2min a pouzil som zakladnu logiku a intuiciu)
ako, fakt?...