Ahojtee Chcem si podat prihlasku na UCM, konkretne asi na POLITOLOGIU,ale som neni rozhodnta... no a zaujimalo by ma, ake predmety politologia obsahuje? A celkovo, ci je to tazke studovat politologiu,alebo sa to da zvladnut? DAKUJEM!
Mala si dobré známky? Ja som si dal politológiu na UCM ako totálnu poistku keby mi nič čo som chcel nevyšlo, zobrali ma tam bez skúšok ale aj tam kam som chcel. Každopádne politológiu nemá význam študovať, tí ľudia nemajú čo robiť.
@dumbledore moje znamky neboli az take dobre praveze a vsimla som si,ze tam maju druhe kolo prihlasok tak preto sa pytam...teraz ma nevzali na inu skolu a preto rozmyslam na tou politologiou....alebo este nad europske studia
@abbie00 ja by som šla radšej európske. Ja ti viem pridať len predmety z politológie na TRUNI, ale tak tie predmety sú približne na všetkých školách s politológiou rovnaké
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» fff.truni.sk/userdata/Image/...