@aguri500 na tejto skole je min % prejdenia 75 percent , na inych mas kol 50 % ..takze bacha na odbor ktory si clovek vybera lebo na UCM su najhorsie % prejdenia... ale inac sa tam dostane kazdy,ale ci uz aj vydrzi tak to je druha vec..
DD @aguri500 vy tam mate kolko min % prejdenia? .. tak ked sa clovek bude ucit myslim ze zvladne hocaku skolu takze to mas zajedno ..ale niekde sa treba viac a niekde menej tu je to horsie ked ja som bola zvyknuta ze 3ka je dobra tak na UCM si to dovolit nemozem musim tu mat od 75% ...shit
@junkychess zalezi od predmetu... vacisinou je 60% Ecko ale napr. na anatke to bolo cca 80% a na skuske trebalo vediet uplne vsetko a to je cez 1500 stran ...
@junkychess nemas co zavidiet...tazsia skola na slovensku asi nie je...v prvom rocniku nas bolo cca 280 a teraz je nas cca 160...a este bude velke sito na biochemii a patole...
@nicmanenapada LOL a ty tu co zacinas riesit? tak o tom ze presli 6ti..tomu sa vravi epic fail .. nj zalezi od toho ako je predmet tazsi ,ale niektorí profaci vam daju tak a niektorí tak, rozdiel je ze na ucm sa vsetci zhodli na 75 % ..
@nicmanenapada ale ide o to ze na jednej skole mas ten isty odbor min 75% a na druhej 60% ,tak dufam ze si pochopila uz princip , a nemusime to dalej riesit ,100 ludi 100 chuti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Einstein mal aj horsie znamky a jak bol na tom dobre
ale čo tu stále riešiš % prejdenia? Veď keď je niečo proste jednoduchšie ako inde, nemôžeš porovnávať tie percentá
Napríklad u nás bol predmet kde bolo treba 60% a prešli šiesti. Iný predmet mal 70% a prešli všetci...
ja riešim že porovnávaš neporovnateľné. A epic fail to nie je, to bol príklad podľa ktorého si mal pochopiť, že porovnávaš neporovnateľné.