Ide tu niekto na UCM odbor nemčina v odbornej komunikácii? Neviem totiž nikde na tej ich stránke nájst sylaby predmetov, respektíve nejakú povinnú literatúru ktorú vyžadujú...pochybujem že tie knihy nám budú zhánat oni!
Ahoj, ja tam idem, ale ja osobne ratam s tym, ze ked pojdem v utorok do skoly, vsetko potrebne nam este povedia a nejaku literaturu nam odporucia. Inak mozem sa spytat, ty vies uz aky mame rozvrh? alebo ako je to s tym?
Nemám vôbec tušenia, ale hovorim, spolieham sa, ze v pondelok dostaneme nejake instrukcie alebo pripadne este do konca septembra sa uracia nieco hodit na ich stranku...lebo som z toho pomerne nervozna, ze nic neviem..
Tak o tom ubytovaní mi ani nehovor. Nemala som ani potuchy, ze v takej pomerne veľkej Trnave bude problem s byvanim. No zistila som, ze hej. A poriadny. Ja to zatial velmi neriesim, este mam dva dlhe tyzdne nieco splasit, zistit rozvrh a podobne. Ked bude nedela pred, a nebudem mat nic, potom zacnu ozajstne hisaky. Ale to snad nie...Neboj, nejak to tam doterigame.
No na mna už huláka aj otec aj mama, takže vypadám ja ako tá neschopná, mi to ide na nervy ach veď hádam už nech sa dáme dokopy s tým všetkým bo sa na tu celú školu vybodnem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale ak ti mozem pokazit nadeje... zimny semester na mojej skoly minuly rok bol pondelok-streda.
teraz je pondelok-piatok..
tak sa na to moc nespoliehaj