Oco totiž rád rýpe (a to nielen slovne, ale občas aj fyzicky) - vtedy sa bránim... (brat sa bráni tiež, akurát on to zvykne robiť ešte o čosi agresívnejším spôsobom, až sa čudujem že sa ešte nepobili)
a tiež to doma s otcom nemám dvakrát ružové,lebo ja mám ten svoj neurotizmus po ňom. Hádame sa tak, že o tom vedia všetci, ale nikdy neudrel on mňa a ja, hoci som drzá a hnusná, by som to nespravila tiež.
Ja nie, ale moja sestra, keď mala 9 rokov sa nechcela učiť vlastivedu... a mama jej išla dať výchovnú (podotýkam že moja sestra ležala na posteli) a ségra sa tak skomolila že jej kopla do nosa a zlomila jej ho... a akurát o dva dni bola rodinná oslava a mama musela každému vysvetlovať čo sa stalo.. prišlo nám to dosť vtipné...
ani si to neviem predstavit..akokolvek sa ku mne spravaju, su to stale moji rodicia, voci ktorym mam respekt a uctu..toto co tu citam je dost drsne a je mi z toho smutno
nie nikdy som nikoho z nich neudrela a ani som nechcela ja skor chce, vzdy vynadat..este som si to nedovolila ale slova bolia viac ako ciny takze radsje to...
Otca, lebo ma šteklil a ja som nenormálne šteklavá, čiže keď nepomáhal krik, tak som ho udrela po ruke. Bilancia bola taká, že som si dobre švacla ruku a tatko chytil záchvat smiechu, lebo sa mi tá ruka odrazila a dala som po papuli ešte aj sebe.
ano bohuzial sa stalo ze som uz udrela matku ... ale len ako seba obrana vela krat prisla domov nasrata jak pavian a zlizla som si to ja na dennom poriadku facky , raz to prehnala ked mi otrieskala hlavu o stenu alebo po mne hodila stolicku,... ale po par udalostiach som ju zmenila a uz by si to nedovolila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Mamu nie, ale vždy keď ide udrieť ona mňa tak ju blokujem rukami, ona si ruku udrie o tú moju a má týždeň modrinu
Oco totiž rád rýpe (a to nielen slovne, ale občas aj fyzicky) - vtedy sa bránim... (brat sa bráni tiež, akurát on to zvykne robiť ešte o čosi agresívnejším spôsobom, až sa čudujem že sa ešte nepobili)
a tiež to doma s otcom nemám dvakrát ružové,lebo ja mám ten svoj neurotizmus po ňom. Hádame sa tak, že o tom vedia všetci, ale nikdy neudrel on mňa a ja, hoci som drzá a hnusná, by som to nespravila tiež.
ale otca by som bila od rána do večera
ale oni áno..veď raz sa karta otočí..
ale nie, ja nikoho nebijem jedine..
cize ano, udrel som mamu
a keď ešte v minulosti trocha bil a išiel do izby, tak som mal taký drevený meč a tým som ho bil...potom aj mama sa to naučila a meč mi zlomila :"(
ale ako udrel v zmysle slova päsťou na tvár..tak to nie