Pri akej situácii si myslíš, že by si dokázal udrieť ženu? Za neveru, psychické urážky, fyzicke násilie (keby ta prvá od zlosti udrie). Alebo niečo iné? Či nikdy?
@mizoyka No dovoľ! Mala som rozmaznávať nejakú pučinu, ktorá prišla, nakladala mi na kamarátov a sotila ma? Krv z nosa si zapamätá lepšie ako kyticu kvetov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Ale nie, záleží na okolnostiach
len nenaleť @jimmycrow
, ,
...čo ak ešte dnes zmangľuje(zbije)frajerku?
ja iba šteklím
chlapče, neber všetko so 100% vážnosťou?...prečo tam boli podľa smiles?
!:d!
Alebo možno ešte potom neskôr, ale to bolo len také symbolické "Osobo, neser ma už "
keby ti tresla takú riadnu cez hubu, to by si ju akože neuzemnil?
..lebo mňa uzemňovali aj keď som ešte na nikoho fyzicky neútočilaxd
... sa neodpusta.
z mojej strany urcite nie.
dobre si to povedal, neexistuje tak mierumilovný človek, ktorý by sa úplne v každej situácií udržal na uzde...
@jimmycrow
veď ja sa nebojímxD...ale nie, chápem...
no, nič nie je nemožné...tresnúť ti, neviem aká je to prekážka, keĎže neviem ako si stavaný...ani nechcem vedieť
@jimmycrow , asi si ťa zarámujem
Ale zarámovať si ťa zarámujem i tak!
Už aj idem do banky poprosiť o hypotéku alebo úver, a idem kupovať rám!
A myslím si, že určite viacerým ( i keď vás nepoznám).
ženy medzi sebou nech sa pre mňa za mňa mlátia...ale muži ženy nie..!!
Ja by som sa pobila aj s mužom, mne to je jedno. Síce by to asi bolo prvý a posledný raz, ale stálo by to za ten adrenalín
A my dvaja si píšeme tak nejak... Málinko krát, a vždy si mi nejakým spôsobom náladu zlepšil