Zaujímalo by ma, hlavne názor chalanov, čo by mala baba robiť aby bola pre vás stále zaujímavá, aby sa nestalo že ju budete mať okukanu, prečítanú.. prípadne baby, čo robíte aby ste boli zaujímavé stále pre toho vášho.. možno stupídna otázka, ale riešilo
ked sa zena o seba stara, by nemala prestat pritahovat muza
proste niektore zeny su take, ze akonahle si najdu vztah, kaslu na seba, priberu, zanedbaju sa, lebo si myslia, ze ich chlap ich stale bude mat rad "taku aka je" (co zase nevylucujem, ale necudovala by som sa, keby zacal pokukovat po inej)
a ta iskra vo vztahu mi skor pride o tom, ze co dvaja spolu robia, o nejake nove spolocne aktivity, nie je to ani tak o vyzore z mojho pohladu
a prečo len žena? obaja by sa mali snažiť udržať isku... lebo iskra nie je len o vzhlade.... a čo sa vzhladu týka aj z mužov sa časom stanú pupkáči,ktorí tiež zahodia gentlemanské spravanie.... proste obaja sa musia snažiť aby ich vzťah dobre fungoval. nikdy to nemôže ostať len na jednom...
asi v prvom rade snaha obidvoch a jednak aj ten výzor vyššie spomenutý ale podla mňa hlavne spoločné aktivity a priatelia. dookola robiť to isté aj keď s milovanou osobou prestane baviť každého
...a neviem čo ja tu rozdávam rady, keď tú iskru som nedokázala udržat ale whatever -.-
Inak neviem, pokiaľ sa žena o seba stará a sem tam vymyslí nejakú novôtku, tak by to nemalo len tak vyprchať, keď sa chlapovi bude stále pripomínať, prečo si s ňou začal. To záleží od toho, ako je kto náročný.
skôr mám pocit že v dvojiciach, ktoré sú dlho spolu (akože 15-20 rokov min.) tak žena sa stále stará o seba a samozrejme už je staršia a ták, ale predsa, a z chlapa sa stane proste pupkáč dajaký
@miaja@burble ja viem že nejde o vzhlad, ale osvedčili sa mi také malé prekvapenia, napríklad že zvyknem nosiť rifle, alebo málo sukne, s teniskami, a raz som si na oslavu dala spoločenské šaty a lodičky a vraj sa do mna zalubil ešte viacej alebo teraz ked som sa dala na ryšavo že som uplne iná osoba a tak..
Ale predsa len vo dvojici sa po čase nedá vymýšlať nič nové, hlavne ked bývame v meste kde sa nedá poriadne ani nikde isť alebo nie su peniaze
je to take smiesne, ked si tu nastrocni a dvadsatrocni vymienaju rady o tom, ako udrzat vo vztahu iskru, ako sa o seba starat a byt pre toho druheho pritazlivy.. o tom vsetkom by sme sa mali porozpravat tak o 20 rokov a nie teraz, ako ozivit upadajuci 3-rocny najdlhsi a najvaznejsi vztah v zivote.
podarilo sa nam oklamat prirodu a predlzit si priemernu dlzku zivota, no nikdy neoklameme nasu ludsku podstatu, nase pudy, ktore sa mozu prebudit kedykolvek, ked prejde okolo niekto iny/ina a ta osoba vobec nemusi byt krajsia, lepsia, uspesnejsia, uplne staci, ze prejde v spravnu chvilu okolo spravneho miesta.. a nas drahy/draha sa osudovo zamiluje. Bud nas opusti a pojde za svojim preludom vecnej osudovej lasky alebo s nami ostane, ale uz v nas neuvidi to, co v nas videl predtym. Tomu sa neda zabranit, nie je na to ziadna rada ani liek.
Dalej su tu pripady, ked zlyha zdravie toho druheho. My si tu radime ako sa nezanedbavat, no co by sme poradili ludom, ktori prisli o zuby, o vlasy, o nejaku koncatinu, pripadne dostali rakovinu, oslepli alebo sa im stalo nieco ine, rovnako vazne? Odrazu su odkazani na toho druheho, na jeho lasku a milost. Tam uz nefunguje pravidelny make-up, kadernik, sexi pradlo. Ale zial, to su temy, pred ktorymi radsej zatvarame oci dufajuc, ze nam sa to hadam nemoze stat.
Ludia, sme vo veku, ked taketo veci este riesit nemusime, preto si zbytocne nevytvarajme problemy tam, kde nie su. Kto v 18-19-20 potrebuje radu na udrzanie si vztahu, toho este caka nespocetne mnozstvo faciek od zivota, taky clovek sa musi cim skor prebrat.
@atropabelladona nikto tu nevraví o upadajucom vzťahu... len som čítala ten jeden posratý článok v posratom ženskom časopise a chcela som vedieť názor ako aj chlapov, tak aj žien..preto dakujem, osôbka z planéty nibiru, za objasnenie tejto problematiky, nebudem sa teda o seba starať ale budem chodiť na preventivne prehliadky.. peace! a odpusť že som si dovolila nieoč taketo nehanebné spraviť..ale neoýtala som sa čo mám spraviť pre to aby so mnou chlap 100% ostal ani na podobné prípady, ale na presne tu konkretnu vec, ako mu nezovšednieť a nie, nie je to moj problém.. peace
@denafilth tu iskru tam nikdy neudrzis. To je len vzplanutie vasne, znasobene ucinky ?chemie? alebo co ja viem. V podstate to je jedno.
A vytvorit ju len tak? Nebud smiesna, ked ma nebudes vediet nicomu naucit a nebudes sa ucit odo mna, nikdy pre mna zaujimava nebudes, nech robis co chces. Proste akonahle ta zacnem citat ako slabikar, tak koncis. Takze nehladaj niekoho kto sa ti co najviac podoba.
@wolskeoko ludia nechápete že mna sa to netýka len som o tom čítala a spýtala som sa na názor? ja jeho učím robiť kreativne veci on ma učí technické, a je nám fajn... len som sa proste spýtala...
to znie akoby ta miloval podla krasy. akoze ked sa prefarbis, tak si zrazu uplne cela ina...:/ ja neznasam ked chlap komentuje moj vzhlad typu: s tymto doplnkom vyzeras uplne inak. naco baby nosia balerinky? no lebo chlapi nosia bermudy a havajske kosele povedz mu, ze to je ekvivalent jeho neviemcoho co sa tiez zmenilo, aby si sa mu vyrovnala dufam, ze nieco na sebe zmenil, aby si mala argument
@sapphirizing myslela som to tak že ma lubil aj normálne...ale ked som chodila vkuse tak isto, také isté vlasy celé veky, a zrazu prišla zmena, ktorá sa mi udajne hodí, tak to muselo mať asi dáky efekt chápeš
No neviem. Mne sa skor zda, ze zeny ktore su vo vztahu, staraju sa o seba viac, aby sa svojmu pacili. Minimalne je to u mna a co mam par znamych. Moja zena sa furt nejak (nie len kvoli mne ale aj pre seba) cacka, kupuje si nove veci, chce sa pacit a podobne.
Ale inac, nemam na zenu ziadne extra poziadavky. Staci, aby nebola leniva mrochta, ktorej sa nic nechce robit a tiez vykazovala nejaku aktivitu alebo zaujem zveladovat a starat sa o vztah. Je jedno akou formou. Na druhej strane, mam rad aj take obdobia, kedy nerobime nic, len lezime v posteli a vsetka aktivita je vyclenena na cestu na zachod, najest sa a tak
Ale co sa tyka pritazlivosti, tak je pre mna pritazliva vzdy a to aj napriek tomu, ze ju uz v podstate dokonale poznam. Cize precitanu a prekuknutu ju mam celu a to je podla mna prave ze dobre, nez nieco negativne.
@denafilth no v prvom rade, nebyt stíhačka...nevyvolavat a nepisat non-stop, proste si nechat taky ( zdravy odstup ), nesledovat si vzajomne kazdy jeden krok...o zbytok sa postara chemia a faktor x...
@rogin opakujem že sa to netýka mna, sme spolu jedine cez víkend takže stíhanie nehrozí..a v sexe mám fantáziu a chuť dostatočne len ma to tak zaujímalo že čo a ako
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
proste niektore zeny su take, ze akonahle si najdu vztah, kaslu na seba, priberu, zanedbaju sa, lebo si myslia, ze ich chlap ich stale bude mat rad "taku aka je" (co zase nevylucujem, ale necudovala by som sa, keby zacal pokukovat po inej)
a ta iskra vo vztahu mi skor pride o tom, ze co dvaja spolu robia, o nejake nove spolocne aktivity, nie je to ani tak o vyzore z mojho pohladu
Čo ja viem, my sme takí šibnutí, že sa nikdy nenudíme, nikdy nemáme stereotyp. Ani neviem, čo to je. Zaujímavá som ako pre koho.
ale vynimocne suhlasim s @1
proste ja ako zena mozem spravit akurat to, ze sa nadalej budem o seba starat a venovat sa partnerovi. nejake zazraky mu nenacarujem.
...a neviem čo ja tu rozdávam rady, keď tú iskru som nedokázala udržat ale whatever -.-
Inak neviem, pokiaľ sa žena o seba stará a sem tam vymyslí nejakú novôtku, tak by to nemalo len tak vyprchať, keď sa chlapovi bude stále pripomínať, prečo si s ňou začal. To záleží od toho, ako je kto náročný.
skôr mám pocit že v dvojiciach, ktoré sú dlho spolu (akože 15-20 rokov min.) tak žena sa stále stará o seba a samozrejme už je staršia a ták, ale predsa, a z chlapa sa stane proste pupkáč dajaký
dakujem velmi pekne stretko sa porieši
@miaja @burble ja viem že nejde o vzhlad, ale osvedčili sa mi také malé prekvapenia, napríklad že zvyknem nosiť rifle, alebo málo sukne, s teniskami, a raz som si na oslavu dala spoločenské šaty a lodičky a vraj sa do mna zalubil ešte viacej alebo teraz ked som sa dala na ryšavo že som uplne iná osoba a tak..
Ale predsa len vo dvojici sa po čase nedá vymýšlať nič nové, hlavne ked bývame v meste kde sa nedá poriadne ani nikde isť alebo nie su peniaze
podarilo sa nam oklamat prirodu a predlzit si priemernu dlzku zivota, no nikdy neoklameme nasu ludsku podstatu, nase pudy, ktore sa mozu prebudit kedykolvek, ked prejde okolo niekto iny/ina a ta osoba vobec nemusi byt krajsia, lepsia, uspesnejsia, uplne staci, ze prejde v spravnu chvilu okolo spravneho miesta.. a nas drahy/draha sa osudovo zamiluje. Bud nas opusti a pojde za svojim preludom vecnej osudovej lasky alebo s nami ostane, ale uz v nas neuvidi to, co v nas videl predtym. Tomu sa neda zabranit, nie je na to ziadna rada ani liek.
Dalej su tu pripady, ked zlyha zdravie toho druheho. My si tu radime ako sa nezanedbavat, no co by sme poradili ludom, ktori prisli o zuby, o vlasy, o nejaku koncatinu, pripadne dostali rakovinu, oslepli alebo sa im stalo nieco ine, rovnako vazne? Odrazu su odkazani na toho druheho, na jeho lasku a milost. Tam uz nefunguje pravidelny make-up, kadernik, sexi pradlo. Ale zial, to su temy, pred ktorymi radsej zatvarame oci dufajuc, ze nam sa to hadam nemoze stat.
Ludia, sme vo veku, ked taketo veci este riesit nemusime, preto si zbytocne nevytvarajme problemy tam, kde nie su. Kto v 18-19-20 potrebuje radu na udrzanie si vztahu, toho este caka nespocetne mnozstvo faciek od zivota, taky clovek sa musi cim skor prebrat.
A vytvorit ju len tak? Nebud smiesna, ked ma nebudes vediet nicomu naucit a nebudes sa ucit odo mna, nikdy pre mna zaujimava nebudes, nech robis co chces. Proste akonahle ta zacnem citat ako slabikar, tak koncis. Takze nehladaj niekoho kto sa ti co najviac podoba.
S tym ucenim si to ani nahodou nepochopila, ale nevadi...
Ale inac, nemam na zenu ziadne extra poziadavky. Staci, aby nebola leniva mrochta, ktorej sa nic nechce robit a tiez vykazovala nejaku aktivitu alebo zaujem zveladovat a starat sa o vztah. Je jedno akou formou. Na druhej strane, mam rad aj take obdobia, kedy nerobime nic, len lezime v posteli a vsetka aktivita je vyclenena na cestu na zachod, najest sa a tak