Ahojte Mala by som záujem o štúdium na univerzite Komenského v Bratislave,konkrétne odbor anglický jazyk-ruský jazyk.Prijímačky sú aj z ruštiny,či stačí vedieť angličtinu ? pretože ruštinu som sa nikdy neučila,ovládam len základné frázy..
neučila si sa nejaký iný jazyk ešte..a nie je tam v ponuke?? ja si myslím že aj ruština je dôležitá bolo by dobre si to zistiť na univerzitnej stránke..tam je aj kontakt..obvoláš to..alebo napíšeš e-mail a vieš
Ruština sa v posledných rokoch opäť dostáva do popredia. Myslím, že ti bude stačiť, ak budeš ovládať reálie Ruska, možno niečo z literatúry, a možno aj azbuku.
pokial viem, tak tohto roku sa z rustiny prijmacky nerobili, aspon nie na odbor ruske a vychodoeuropske studia. ja som mala rustinu na strednej sice, ale i tak som z nej duta jak prkno, podla mna by sa tam malo dat dostat pomerne lahko
a zeriavka ked pises na univerzitu zvysoka sa vyseru na teba (s prepacenim) akurat ti napisu zisti si to na stranke skoly a vybavene... tak asi preto im pisem ze zo stranky sa to neda zistit... logika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
neučila si sa nejaký iný jazyk ešte..a nie je tam v ponuke?? ja si myslím že aj ruština je dôležitá bolo by dobre si to zistiť na univerzitnej stránke..tam je aj kontakt..obvoláš to..alebo napíšeš e-mail a vieš
pokial viem, tak tohto roku sa z rustiny prijmacky nerobili, aspon nie na odbor ruske a vychodoeuropske studia. ja som mala rustinu na strednej sice, ale i tak som z nej duta jak prkno, podla mna by sa tam malo dat dostat pomerne lahko