Tiez sa mi zda, ze skor nie, mozno nejaka literarna veda, ale z anglictiny by si mala potom skor nejake chudobne seminare.
Da sa studovat slovencina s dvoma cudzimi jazykmi na FiF UK na prekladatelstve/tlmocnictve a popri tych stihas aj lingvistiku a slovencinu. Jeden jazyk by si mala vediet uz ked tam nastupujes, nejaka nemcina/anglictina/spanielcina/francuzstina, ten druhy ta tam naucia vacsinou...
dá sa študovať slovenský jazyk a kultúra v kombinácii s iným jazykom a kultúrou, ide len o to, či sa taký odbor v budúcom školskom roku otvorí... a veľa šťastia, je to dosť náročné štúdium
vďaka za odpovede..chcela by som sa dostať na prekladateľstvo..toto mám ako druhú alternatívu..a pozerala som v BB sa to že vraj dá..a v BA som si nebola istá (
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Da sa studovat slovencina s dvoma cudzimi jazykmi na FiF UK na prekladatelstve/tlmocnictve a popri tych stihas aj lingvistiku a slovencinu. Jeden jazyk by si mala vediet uz ked tam nastupujes, nejaka nemcina/anglictina/spanielcina/francuzstina, ten druhy ta tam naucia vacsinou...
dá sa študovať slovenský jazyk a kultúra v kombinácii s iným jazykom a kultúrou, ide len o to, či sa taký odbor v budúcom školskom roku otvorí... a veľa šťastia, je to dosť náročné štúdium