Zdravím, je tu niekto kto študuje na tejto fakulte ? Potreboval by som zodpovedať zopár otázok. Je ťažké sa dostať na túto fakultu ? Konkrétne ja by som chcel študovať biológiu prípadne spojené bio-che. V niektorých brožúrkach som čítal že je tam úspešnos
Ahoj!
Ked máš priemery na vysvedčeniach ( to,čo vyplnas do prihlášok) z tých 4 rokov dost dobré (ale netuším aký maju limit presne), zoberu ta aj bez prijímačiek (aj mna tak zobrali), zvyšok robi prijímacií test z biologie a z chemie, ževraj to boli otazky zo strednej, mi vraveli spolužiaci, ale poznam aj takých,čo to neurobili, tak neviem zhodnotiť, aká je náročnosť...Ale osobne si nemyslim,že to je nejaký problém dostať sa tam. Držim palce.
aale! tam o nejaky priemer myslim vobec nejde... ak mas 4 anglictiny a 1, 2 z profilovych predmetov, tak to sa da. ide o znamky profilovych predmetov, ak si dobre pamatam. 100% uspesnost prijatia ma pobavila (to nemas ani keby si mal same 1-tky... co keby bolo takych ludi dajme tomu 100? to nemozu aj tak prijat. bozeee ludze citajte tie oficialne stranky! aj tak to budete musiet raz precitat! )
@peteeer To sa pokial siaha moja pamat este nikdy nestalo ^_^
takze do toho zasej trochu realizmu. (hlasi sa tam asi kazdy druhy medik ako zaloha za medinu )
@feichang ja som vždy myslela,že kvoli dobremu priemeru ma zobrali bet prijimaciek ...tak neviem teda,mozno mam mylne info.
@borec17 smieš, ja som mala tušim vždy tak do 1,2 a z profilových predmetov som ale vždy mala 1. (njn,stare dobre casy zo strednej skoly,kde ma ucitelia mali radi a tak
@pijemzelenycaj ano a? je to vsetko v informaciach pre uchadzacov. uz keby si mala nejaku 3 z bio etc. na sledovanych vysvedceniach, tak sa tam dostanes jedine cez prijimacky. moze byt?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ked máš priemery na vysvedčeniach ( to,čo vyplnas do prihlášok) z tých 4 rokov dost dobré (ale netuším aký maju limit presne), zoberu ta aj bez prijímačiek (aj mna tak zobrali), zvyšok robi prijímacií test z biologie a z chemie, ževraj to boli otazky zo strednej, mi vraveli spolužiaci, ale poznam aj takých,čo to neurobili, tak neviem zhodnotiť, aká je náročnosť...Ale osobne si nemyslim,že to je nejaký problém dostať sa tam. Držim palce.
Keď sa im prihlási menej ľudí ako je ich kapacita a zoberú všetkých, aká asi bude úspešnosť?
takze do toho zasej trochu realizmu. (hlasi sa tam asi kazdy druhy medik ako zaloha za medinu )
@borec17 smieš, ja som mala tušim vždy tak do 1,2 a z profilových predmetov som ale vždy mala 1. (njn,stare dobre casy zo strednej skoly,kde ma ucitelia mali radi a tak