aký máte názor na túto fakultu? Konkrétne rozmýšlam nad sociálnou a pracovnou psychologiou a aplikovanou ekonomiou.
Oplatí sa to studovat?
A ešte jedna otázka...čo myslíte mam sancu sa tam dostat, kedze berú bez príjmačok a externú písomnú maturitu som d
ekonomia a psychologia su dost daleko od seba Takze podla mna by si sa mala najprv zamysliet co by ta viac bavilo robit. Oplati sa studovat cokolvek ked ta to bavi a snazis sa, potom nie je problem sa zamestnat. Co sa tyka socialnej a pracovnej, v porovnani s jednodborovou psycho na filozofickej je tam menej psychologie (hlavne ked hovorime o pradenskej, alebo klinickej). Takze na take ze: "budem pomahat ludom" zabudni Ale je tam viac predmetov priamo zameranych na to aby si sa po skole uplatnila v oblasti HR. Cele studium je tymto smerom zamerane a naucia ta co vsetko taka praca zahrna, ale vsetko je obmedzene len na ten okruh HR. K ekonomii sa neviem vyjadrit
@smile152 Strávil som na tejto fakulte síce len jeden rok - ale dalo mi to omnoho viac ako ostatné roky na iných školách... Majú zaujímavý systém výučby - pokiaľ to tak je stále, tak máš každý semester len 5 predmetov - aby sa išlo do hlbky... Na túto fakultu sa hlási dosť ľudí - síce je tam ťažké sa dostať - ale ten novátorský prístup atd. to je na nezaplatenie... Čo sa týka sociálnych vied, je to najlepšia fakulta na slovensku, vysoko prevyšuje ostatné (napr. v ARRA) nato však kašlať - prednášajúci (najmä svojim prístupom) sú tam top... Neštudoval som síce soc. psychológiu - ale dlho som sa nou zaoberal - v istom období som tento odbor považoval za ten najzaujímavejší (a v určitom zmysle stále považujem)...
tazko sa tam dostat. jeden ucitel je tam gay takze chlapci to maju lahsie. a cela ta skola je dost presiakla znamostami. jeden clen mojej rodiny tam chodil a zobrali ho lebo tam mal rodinu. taktiez to je zas len vyclenenie obycajnej jednoodborovej psychologie aby zarobili peniaze kedze vedeli ze na psychologiu im vzdy bude chodit milion ludi. a je to by som povedal uplne zamerane na ludske zdroje. ja v nich napriklad robim a nestudujem pracovnu psychologiu ale vzdelavanie dospelych. skola je viacmenej formalita hlavne je ovladat jazyk a byt sikovny
Chodim tam na psycho, sice som prvacka ale zatial mi pride ako fajn skola pokial ide aj o profakov, vyucbu atd.. Vobec nelutujem, ze som isla prave sem
@chlorofyl jaj, zle som klikol prezrad ze ktory, nech si davam pozor ... a da sa tam aj bez znamosti dostat, ja som tam siel na mgr, a zobrali ma a nepoznal som tam ani upratovacku...
@smile152 akurat si pozeram harmonogram a pisu ze "Prijímacie konanie uchádzačov o štúdium bakalárskych a magisterských študijných programov programov na ak. rok 2014/2015:
17. 6. 2014 - 18. 6. 2014
" tak neviem, ci tento rok uz nebudu normalne prijimacky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a bolo to fakt také tazké sa tam dostat? oni tam zohladnujú len vysledky z matury, ci este nieco iné?
a tak si mal zréjme dobré vysledky z matury ked si sa tam dostal
17. 6. 2014 - 18. 6. 2014
" tak neviem, ci tento rok uz nebudu normalne prijimacky