mna tam nevzali na europske studia, podla mna je ten system s maturitou hlupost, kedze pisomne sa na viacerych strednych opisuju, vobec to nie je objektivne a tak sa stane, ze. ten ktory ma 95% pricom ani nevie o com bol posluch a jeho skutocna uroven anglictiny je biedna sa tam dostane skor ako ten co mal 85% a s anglinou nema problem..moj pripad..a niektore certifikaty neuznavaju, to si radsej overte
@viciousmoth ja som maturovala pred rokom 2014.. v 2012 a tam písu že tí uchadzači čo maturovali z Aj/sj pred rokom 2014 si musla urobiť nejaké scio testy z AJ... že im neberu len maturitné výsledky :/
@viciousmoth hej lenže ja sa tam neviem dostaviť, som mimo sr... a ja som gramatiku z AJ nemalau už od roku 2012 .. takže fasáá... týmto mi to všetko padá.. ale na tom odbore pracov. psychol. by nemala byť ekonomika snád či?
aj ja sa sem chystám..prave som vyplnala prihlasku..a maturovala som v roku 2013..a dost sa bojím ze nemam sancu, kedze písomné som dosť pomrvila
inak s tym je to dost nespravodlivé ...clovek sa styri roky ucí skoro na samé jednotky,ale je ti to na prd..ked to nikoho nezaujíma..pokazís jeden test a nemás sancu
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či je na prijatie potrebné maturovať z NOS-ky. Na stránke nič také nepíšu pokiaľ viem, ale viackrát som počula, že bol s tým problém. Je tu niekto, kto nematuroval z NOS a chodí na európské štúdiá? ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@sisi092
@sisi092 jj tak je to aj ked nemas z eng maturu akurat sme to riesili kvoli kamaratke.. Ten scio vyzera byt celkom lahky a stoji do 20€
inak s tym je to dost nespravodlivé ...clovek sa styri roky ucí skoro na samé jednotky,ale je ti to na prd..ked to nikoho nezaujíma..pokazís jeden test a nemás sancu
ale ved ked mas maturitu z AJ tak ti netreba ziadne scio testy, nie?