Ahojte, je tu niekto kto tento test absolvoval? Buduci rok by som sla rada na filozoficku fakultu a potrebujem nejake info o tomto teste, ako ste sa nan pripravovali, ci ste citali daku odbornu literaturu a tak...
Zdravím...mne všetci radili, že sleduj veci čo sa deju vo svete a buď v obraze samozrejme som si aj niečo opakoval...ale na to sa jendoducho nedá podľa mňa pripraviť, dali mi take otazky ze len som pozeral a take som nikde nikdy nevidel +logicke ulohy, nejake obrazky tam budes mat a ktore medzi ne nepatri atd..... ale neviem presne na aky odbor chces sit, tam je to mozno trocha ine...ale hovorim, mne bolo vsetko to ucenie na to naprd bolo tam uplne nieco ine
Bola som na prijímacích skúškach na Fif. fakulte UK (marketingová kom.) a skúška pozostávala zo všeobecného testu, ale myslím si, že sa na to nedá veľmi pripraviť. Mali sme tam otázky rozdelene do viacerých kategórií (dejiny, logika,...) otázky typu: Kedy sa konala Studená vojna a 4 možnosti, Kto to bol M. Thatcherová.... boli aj otázky práca s textom, alebo typu Einsteinovej hádanky, niektoré boli ľahké iné dosť ťažké a aj veľa záujemcov o štúdium, čiže čím lepšie napíšeš tým vyššie šance.
to bol otrasny test .. tam sa fakt nemas co ucit ja som nic z toho nevedel secko som natipoval zavrel oci a lavou rukou ukazal na odpoved no a vidis prijali ma a som prvak same kokotiny tam su to iba na skolach taketo voloviny davaju. takze to ber cele len tak zo srandy bud sa zadari alebo nezadari nic sa nedeje, pokial nemas gymnazium
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme