.... maturita sa blizia .. rozmyslam nad touto skolu, konkretne odbr - Manazerska matematika alebo financna.. je tu niekto kto tam chodi? nejake skusenostialebo rady ohladne tejto skoly? --alebo ak mate nejake ine napady na VS pre mna??--naj predmety sup
Dúfam, že ti to fakt ide, lebo na jedno z toho, už neviem ktoré chodí bývalá spolužiačka a vraj je to riadna brutalita a sú tam skoro všetci z matematických gymplov ...
nemaju matfyzaci nejaku vlastnu stranku?? myslim take nieco neoficialne nejake forum alebo co... btw ludia podla coho ste si vyberali vysku? musim sa rzhodnut do konca tohto rocnika lebona rok si uz vyberame peredmety podla toho co ideme studovat a budem potrebovat
Ja som si vybral naschvál niečo v spojitosti s matikou, aby som sa nemusel bifliť, matfyz preto, lebo o ňom kolujú dobré fámy a šiel tam aj spolužiak zo strednej, niečo okolo programovania preto, lebo sa to hodí v praxi a aplikovanú informatiku preto, lebo je ľahšia
no len neviem, co je podla teba light a neviem, ake presne programovanie je na manazerskej matike, ale ked na samotnej informatike je pomerne light, tak na manazerskej by malo byt toboz.
Zdravím,
polovicu vašich tvrdení vyvrátim. Tí čo tam chodia píšu pravdu, tí čo nie klamú. Dokonca prvé tri roky je to takmer čistá matika. Ja teda nie som z matematického gymla a dokonca vôbec nie som z gympla. Týmto možno podnietim ostatných napísať, že sa tam dostal niekto z inej školy ako z gympla a už je to tuctová škola. To vôbec nie, to aby som sa tam dostal cez prijímačky ma stálo súvislú vytrvalú prácu, vrátane doučovaní u učiteľov z gymnázií. Teraz je ale jedno, či máš gympel alebo inú školu, pretože si myslím, že nijako nezaostávam ba dokonca idem tým správnym krokom Samozrejme prijímačkami sa tvoja práca nekončí. Štúdium si vyžaduje súvislú námahu na skúšky a ak nie si typ, ktorému to myslí veľmi dobre a nemusí sa toľko matiky drviť, tak duplom. Ale myslím, že keď spravíš prijímačky tak už len rozvíjaj...
manazerska matematika sa da studovat jedine na FMFI?? alebo aj na inych skolach?
a nenajde sa tu nejaky clovek konkretne z tohto odboru? -a ako pozeram nie som jediny kto sa zaujima prave studium tohoto druhu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale je tam nejaký ten "rozdiel", ľudia tam mi určite pripadajú, nazvime to kultivovanejší, ako napr. na strednej
Predpokladám, že školou a nie fakultou, je tak?
toto je stranka prednasajuceho, su tam prednasky z prveho semestra
» www.salanci.sk/C/index.html...
polovicu vašich tvrdení vyvrátim. Tí čo tam chodia píšu pravdu, tí čo nie klamú. Dokonca prvé tri roky je to takmer čistá matika. Ja teda nie som z matematického gymla a dokonca vôbec nie som z gympla. Týmto možno podnietim ostatných napísať, že sa tam dostal niekto z inej školy ako z gympla a už je to tuctová škola. To vôbec nie, to aby som sa tam dostal cez prijímačky ma stálo súvislú vytrvalú prácu, vrátane doučovaní u učiteľov z gymnázií. Teraz je ale jedno, či máš gympel alebo inú školu, pretože si myslím, že nijako nezaostávam ba dokonca idem tým správnym krokom Samozrejme prijímačkami sa tvoja práca nekončí. Štúdium si vyžaduje súvislú námahu na skúšky a ak nie si typ, ktorému to myslí veľmi dobre a nemusí sa toľko matiky drviť, tak duplom. Ale myslím, že keď spravíš prijímačky tak už len rozvíjaj...
a nenajde sa tu nejaky clovek konkretne z tohto odboru? -a ako pozeram nie som jediny kto sa zaujima prave studium tohoto druhu
no to fakt nie si jediny, idem si dat na manazersku matematiku na FMFI prihlasku