@anabbel dufam, ze sa nehnevas ja som to len preto, ze ty sama si v tej inej diskusii pisala, ze ti to je uz hlupe pisat do kazdej druhej diskusie takejto
@pubertslatinocelny isteže sa nehnevám akoby som sa aj mohla... len ono to potom vyzerá, že si tie sesternice alebo spolužiačky vymýšľam a ja si ich naozaj nevymýšľam =D ... ale zrovna táto diskusia patrila medzi tie každé druhé, do ktorých som napísať nechcela a ty si ma aj sem zavolal... no pekne, už som v každej prvej takejto diskusii
@janina86 nechodím tam vôbec ani som o tom v živote nepočula, len som chcela vedieť, čo chceš vedieť btw mne prišla z každej školy pozvánka a v nej všetko ohľadom prijímačiek, neviem prečo majú stále ľudia potrebu vedieť niečo navyše
no moja nejedná sa o strednu ale o VŠ a na koľko sa v tomto odbore jedná o talentové skušky je dobre vedieť ako tie príjmačky prebiehajú!a ked raz budeš mať deti a popri nich študovať tak uvidíš že aj ty by si chcela vedieť viac info!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a len tak pre informáciu sesternica tam nechodila, ona chodila na medicínu do Prahy na Karlovu univerzitu a nie na UKF =D