hmm no to je na dve veci teda.... a ja som na nete našla že by sa mali robiť prímačky z Biológie ( kniha - klinika chorôb) a z cudieho jazyka... ale potom v novinách SME písali, že na na katedry s hummánim zameraným sa nerobia prímačky.... takže ja som sa začala spoliehať že prímačky nebudú hmm... hudobné umenie,.. hmm a nestačilo by im že som 7 rokov chodila na gitaru??? hmm a spev je povinný nevieš???
no ja som zachranar.. ale prednasky mavam s babami od ose.. a nic moc, tak ti poviem.. blbi a jesitni profesori.. a este to je na dve veci, ze ked chces ist na mgr tak musis mat 1 rok prax.. takze... urcite by som si nedavala osetrovatelstvo.. ak tvojim vzorom nebola Florence.. a minuly rok sa tam hlasilo strasne vela studentov... a brali len 40 sa mi zda... takze je tam aj dost tazke sa dostat.. a ked uz teda chces vazne to osetrovatelstvo, urcite by som si nedavala na nitransku UKF..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty