Ahojte,sorry ak tu je podobna tema,no nenasiel som.
Mam poslanu prihlasku na masmedialnu komunikaciu a reklamu do Nitry na UKF a chcem sa spytat ci niekto absolvoval v minulosti alebo aj tento rok sa chysta na pripravny kurz? Ci sa nan oplati ist a
Z môjho SUBJEKTÍVNEHO (podčiarkujem) hľadiska sa na žiadny prípravný kurz neoplatí ísť, pretože ak sa človek naozaj na nejakú školu chce dostať, tak sa vie dostatočne pripraviť vlastnými silami aj bez veľmi drahých kurzov, ktoré pripravujú školy.
Mne tiež núkali pri prijímačkách na Masaryčku do Brna čo ja viem aké všetky kurzy, nezobrala som ani jeden a vzali ma na obidva odbory, ktoré som si tam dávala.
Ale je to na tebe. Ja síce na UKF som, ale nikoho s podobným odborom, na aký chceš ísť ty, nepoznám.
aj ja tam mam prihlasku a vobec sa nestresujem s prijmackami pises tam sloh a potom je ustny pohovor a tam sa ta budu pytat ze prečo sa tam hlasis a take primitivne otazky zo sveta
Testu sa ani tak nebojim,mam doma zbornik,sice je tam cez 1200 otazok tak ale naucit sa to da. Skor mi islo o tu cast kde sa vytvara kolaz z obrazkov,neviem co mam od toho cakat..
tiež tam mám prihlášku a @2 tie prímačky sú trošku iné máš tam test v ktorom je 20 otázok zo všetkého .. z ekonomiky, psychológie, literatúry, výtvarného umenia atď, tieto otázky sa dajú kúpiť v samotnej UKF na CD kde ich je však niečo vyše 1300 ale tých 20 sa vyberá len odtiaľ, potom čo mi študenti čo tam chodia hovorili, ak spravíš tento test tak ťa čaká ešte nejaký psychotest a ešte musíš niečo na danú tému nakresliť
no tak potom nic ja som myslela ze ta aspon troska upokojim ale robili sme v skole take testy na stranke orangu vseobecne a poviem ti ze nic moc uplne blbosti
spolužiačka chodí na masmedialnu komunikáciu a reklamu do Nitry a zdá sa mi, že minulý rok na tom prípravnom kurze bola... no a asi ten kurz nebol až taký zlý, keďže sa (aj vďaka nemu) na tú školu dostala =D
@matoko nie, nie, ona na birdze nie je, teda aspoň si myslím, že nie... no a viem, že na tom kurze robili aj tu koláž, takže pokiaľ máš možnosť (a peniaze), tak podľa mňa stojí za to, aby si ten kurz vyskúšal... aspoň potom budeš vedieť, čo ťa bude na tých skúškach čakať =D
@matoko no pýtala som sa jej a zhrniem ti to, ona tam bola minulý rok, bolo to začiatkom mája a trvalo to len jeden deň... zaoberali sa tam aj tými otázkami, ale hlavne tou kolážou... nemáš za čo, dúfam, že som ti aspoň troška pomohla =D
smoulinka,vy to mate teraz dobre,ze len sloh a pohovor.ked som robila prijimacky ja volalo sa to,že talentova skuska a brali to dosť vážne,ale to že nie sú tie testy tak to ma teda brutálne sklamalo...hlavne,že sa stále predávajú tie zborníky úloh...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Mne tiež núkali pri prijímačkách na Masaryčku do Brna čo ja viem aké všetky kurzy, nezobrala som ani jeden a vzali ma na obidva odbory, ktoré som si tam dávala.
Ale je to na tebe. Ja síce na UKF som, ale nikoho s podobným odborom, na aký chceš ísť ty, nepoznám.