Čaute.. chcel by som sa spýtať či je tu nejaký absolvent tohto odboru na UKF a či by mi nevedel poradiť..... ide o to že som tu prvý rok a Z semester je na konci a ja mám problém s predmetmy ako Lingvistika a UDŠ AJ..... ešte neviem výsledky zo skúšok no
V Trnave na aku školu a fakultu si myslela?? ....tak uvažujem nad tym že odydem pretože ak si predstavim že najbližšie 4 roky by som sa mal iba byflovat nezmyselne poučky tak to radšej vzdam.. ešte nemam vysledok z lingvistiky ani UDš ale myslím že to nebude stačiť.. s anglinou inak problem nemam - literatura ma bavi najviac asi.. ale zvyšok Prosim ak mate niekto aj nejake info o tej SPU budem vdačny...
@jana2710 ak chodíš do Nitry na filozofickú/ pedagogickú ( tak som to nejak vydedukovala z tvojho komentu )nevieš mi povedať či sa tam nejako riešia tetovania ? či môže mať študent fakulty na viditeľnom mieste a tak ?
@mia246 ..jj chodím na FF UKF do Nitry..fúúha..tak poznám jednu babu čo má na zápästí tetovanie a nemala z toho zle..ale to je také maličké ..prečo sa pýtaš?
@jana2710 lebo tam chcem študovať Dejepis + Anglina a pravdepodobne do vtedy budem mať tetovanie ..tak nechcem mať kvôli tomu problémy a sú povolania kde sú výslovne zakázané ďakujem ti veľmi pekne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
...tu to nie je také hrozné...