ľudia,neviete náhodou ,koľko bodov je tam dokopy ?vrámci prijímacieho konania ?za školu a za test ? niekto vraví sto niekto inak,tak enviem ...a ak to viete naisto,tak od koho poprosím
ja mam 87 ...viem o dalsich mojich kamaratkach , ktora jedna nejde dalsie mali 78 , 79, 88, 87 ...ja osobne myslim ze beru tych co maju tak do 902 pretoze beru len 30 anglinarov
@natuska6262 chcela by som takto stresovat a mat 90 bodov...!! z tolkymi bodmi by som uz bola aka stastná...to mas jasne ze ta zoberu tak nestresuj.... co si myslis ze je dakto taki co bude mat 100 to pochybujemm...
..ja sa automaticky odvolavam ty s 90 si podla mna prijata neboj sa nic ja som mala test skvely aj mapu bez chyby len tie debilne vysledky z skoly ..uvidime ze vraj ak zavolate na studijne ...povedia vam ci ste prijaty...a @renca4555 nemas nahodou prihlasku aj na blizkovychodne tam by ta s tymi bodmi zobrali urcite ...nebojte nejako uz bude
@pralinka243 prepána,ty si mala všetko plné počty ? z toho ?a koľko máš ?88 ?odovolávaš sa ?ja tiež ,ak ma neprijmú...ale či nám to pomôže,ktovie ..a neviem,mohlo tam byť veľa ľudí čo malo nad 90 bodov : disappointed:
ja zase mám skvele školu ,na plný počet,ale test nemám : disappointed:
naaaozaj ???nám povedia,či sme prijatí ?????? to som netušila,som si myslela,že cez telefon to neposkytujú,odkiaľ vieš?
..kamaratka z vrabel volala..a povedali jej...odvolanie dufam ze pomoze vysledky ci sme prijaty budu na nete 1.7 . a ano mala som jednu chybu z celych testov len neviem ako bodovali ja mam aj profilove dejak geo som z toho maturovala na jednotky tak neviem
@pralinka243 ta nitra toto je tvoja profilova skola ?ako prva ? odvolanie ?no chystam sa aj ja,ak ma neprijmu samozrejme,i ked viem,ze neprijmu,ked raz sa rozhodli,chapes
a ty si z gympla ??ked takto si maturovala ?lebo ja ano ...a podla toho asi bodovali ...tie matury a tak ....
ja som tam dnes volala a nikto mi to nedvíhal,takze : disappointed: mam celkom nervy ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
čo maju do kolko beru ??nevies ?resp odial beru ?co maju viac ako 90 ?
@renca4555 a ty mas kolko ?ja mám rovných 90 :::: mam pocit,ze sa tam nedostaneme holky
ja zase mám skvele školu ,na plný počet,ale test nemám : disappointed:
naaaozaj ???nám povedia,či sme prijatí ?????? to som netušila,som si myslela,že cez telefon to neposkytujú,odkiaľ vieš?
a ty si z gympla ??ked takto si maturovala ?lebo ja ano ...a podla toho asi bodovali ...tie matury a tak ....
ja som tam dnes volala a nikto mi to nedvíhal,takze : disappointed: mam celkom nervy ...