@mindyourownbusiness ty ale keď máš prekladateľstvo, tak to máš asi na filozofickej, nie?
ale aj tak sa obrň trpezlivosťou
práve ma napadlo, že ja keď som mala zápis na bakalára, tak som tam našli dve baby, ktoré odtiaľ rovno odišli, lebo neposlali návratku to by ma porazilo
@ciernaruzicka ved aj ta masmedialka je na FF... ale zapisy sa konaju v hlavnej budove no nie? tak to mam na papieri
fúú no najs, ja som tiez mala trosku problemy s navratkou a terminom ale povedali mi ze je to ok tak veru dufam ze je to ok lebo zapis na inu skolu by som mala den predtym.v stredu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@overexcitedgirl
a na aký odbor idete? ja tiež štvrtok
no tak sa teda obrnime nekonecnou trpezlivostou na ten stvrtok
ale aj tak sa obrň trpezlivosťou
práve ma napadlo, že ja keď som mala zápis na bakalára, tak som tam našli dve baby, ktoré odtiaľ rovno odišli, lebo neposlali návratku to by ma porazilo
fúú no najs, ja som tiez mala trosku problemy s navratkou a terminom ale povedali mi ze je to ok tak veru dufam ze je to ok lebo zapis na inu skolu by som mala den predtym.v stredu