ahojte, navstevujete njekto UKF v nitre ? odbor: manazment kultury a turizmu ?? chcela by som si tam dat prihlasku...tak nejake inf? je to narocné? ake predmety tam priblizné su apod?
ak tam nestudujete alebo o tej skole nic neviete tak radsej nekomentujte!! sproste nazory ma nezaujimaju...a stranku som si uz pozrela aj ked vela inf tam nje je,... mna by zaujimalo ak tak niekto studuje ci je to velmi narocné ci ich totam bavi?
a primacky boli ttazke? je sanca ze ma tam zoberu ? aj ked maturujem geo a noska takze njeco by som mala vediet..a urcite by ma to bavilo !! su tam aj nejake predmety ako manazment vhotelierstve alebo nejaka ekonomika??
na prijimacky sa musis naucit zbornik otazok, je ich tam vela ale da sa to, nie su tazke.+este mas test z anglictiny/nemciny podla toho co si vyberies. ten zbornik kupis na dni otvorenych dveri, teraz niekedy by mali byt vo februari
ak maturujes z geo tak dostanes este aj nejake body navyse. za nosku nie su zioadne body k dobru
manazment v hotelierstve jasne ze je hotelierstvo, gastronomia, sluzby v cr, jeden semester je aj ekonomika ale len take zakladne veci
no za bakalarske studium musis absolvovat jednodovu exkurziu a este aj 3-dnovu. a ta trojdnova moze byt na slovensku alebo v zahranici, podla toho ktory rok sa prihlasis.
bola uz aj londyn-pariz, do benatok sa chodi, rumunsko-moldavsko, tento rok sa planuje moskva
Ja taktiez uvazujem nad tymto odborom. @ikatika mozem sa spytat, ako je to tam s anglictinou? Musim ju ovladat fakt,ze dobre, ked tam chcem ist? Je tam vela predmetov v AJ?
ti chudinka mala,ta lutujem.dneska si tu tri fora mala o sociologie,o ekonomickej a teraz toto tu.normalne t alutujem.a si arogantna vies?laskavo si to nedovoluj takto sa k inym chovat
Moja spolubývajúca je na tej katedre, ktorú si zmienila, v druhom ročníku na kulturológii-riadení a je to strašná flákareň, takmer sa neučí a takmer všetko prechádza na Áčka, prípadne na Éčka iba preto, že vôbec prišla na skúšku.
Ešte neičo, čo si chcela vedieť? Jaj, áno, uplatnenie z tohto odboru je prakticky nižšie než nulové, prakticky jediné, čo po vyštudovaní môžeš robiť je učiť kulturológiu na vysokej škole
@aneta721 vies, nie kazdy vie od malicka, ake povolanie chce v buducnosti mat, niekto to ma trosku tazsie a potrebuje aj trochu poradit, pytat sa je normalne, tak neviem co tu riesis...a este, ze to komu vravis, ze je arogantna a nema si dovolovat takto sa k inym chovat? zakladatelke diskusii? ak ano, tak pokial dobre vidim, ona nezacala so sprostymi komentarmi a doteraz ani nic zle na nikoho nepovedala... co ma riadne zaraza su hlupe komentare inych, ked nemate co povedat k diskusii, laskavo nekomentujte, lebo tie komenty svedcia len o vasej zaostalej mentalite a vychove, a mne je luto VAS, nie jej. a len tak pre info inych par ludi, nie vsetky informacie sa daju najst na webe, ja som s mojou skolou mala rovnaky problem, na webe mali uplne ine info ako v brozurach a rovnako aj v knihe vysokych skol. len to som chcela, dakujem za slovo, mozte pokracovat vo vasich sprostych reciach ktore nie su vtipne ani nikoho nezaujimaju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
2, na katedre manazmentu kultury a turizmu mas 2 odbory:
kulturológia – riadenie kultúry a turizmu
kulturológia – blízkovýchodné štúdiá
3,predmety a všetko ostatne maš na nete.
» www.kmkt.ff.ukf.sk/okatedre.htm...
O tejto katedre viem len kde majú chodbu.
ale ja ju mám rada.
ja tam studujem na magisterskom.
podla mna je to dobry odbor, cestovny ruch napreduje konecne aj u nas takze budes mat aj uplatnenie ak budes sikovna.
niektore predmety su lahsie a na ine musis zabrat, neni tu hlavne ziadna matika co je velka vyhoda.
a ucitelia su podla mna super, snazia sa pomoct, nevyhadzuju naschval na skuskach kvoli zlej nalade ako na inych skolach, su zabavni
celkovo odporuvam
ak mas este nejake otazky tak sa pytaj
a primacky boli ttazke? je sanca ze ma tam zoberu ? aj ked maturujem geo a noska takze njeco by som mala vediet..a urcite by ma to bavilo !! su tam aj nejake predmety ako manazment vhotelierstve alebo nejaka ekonomika??
ak maturujes z geo tak dostanes este aj nejake body navyse. za nosku nie su zioadne body k dobru
manazment v hotelierstve jasne ze je hotelierstvo, gastronomia, sluzby v cr, jeden semester je aj ekonomika ale len take zakladne veci
vela zaujimavych predmetov
ten zbornik s otazkami da s akupit aj niekde inde? na dod neviem ci sa dostavim,.,,,???
inde ne
aha...a este otazocka: chodi sa aj na nejake pobyty aj do zahranicia napr?
bola uz aj londyn-pariz, do benatok sa chodi, rumunsko-moldavsko, tento rok sa planuje moskva
zaujimavéé...uz sa teším..dufam ze ma tam zoberuu...
Ešte neičo, čo si chcela vedieť? Jaj, áno, uplatnenie z tohto odboru je prakticky nižšie než nulové, prakticky jediné, čo po vyštudovaní môžeš robiť je učiť kulturológiu na vysokej škole
z angliny robis prijimacky ktore su ale dost trapne
ale budes ju mat kazdy semester a v 3.rocniku sa robi statnica z realii
a teraz vo 4. sme robili business english statnicu ( akurat vcera )
a este budeme mat 2 semestre prekladatelstvo a tlmocnictvo
a od prveho rocnika si vyberas aj druhy jazyk z arabciny, fran, spaniny, talianciny, rustiny. a to sa tiez ucis az do 5. rocnika ako anglinu
ach jaj, zboznujem take "jedna babka povedala"
ked niekto nadava na nieco co neskusil.
myslim ze zaber cestovny ruch a este k tomu aj kultura je dost siroke na zamestnanie