Zas som to.ja a zas o ukf pf. Potrebujem to na rychlo tak sa nejdemn rozpisovat o tom preco to neviem . Zajtra o deviatej mam zapis do 1. rocnik. Neviete nahodou niekto co si tam na sto percent treba zobrat? Dakujem veeelmi pekne za odpovede
Ja idem síce na FF, no treba doniesť overený rodný list, vysvedčenie zo 4. roč a maturitné vysvedčenie.
Ale mal by si to mať napísané na tom papieri čo posielali spolu s oznámením o prijatí, tak si to tam radšej ešte pozri
ja som tie papiere zahodil, lebo som bol ešte vtedy v tom, že idem na inú školu, čiže ich nebudem potrebovať, to je ten problém
Ale ďakujem veľmi pekne za odpoveď
ale tie papiere ani netreba...oni ťa majú zaznamenaného ak si posielal návratku... ja som mala minulý rok len rodný list, občiansky a papiere čo mi trebalo potvrdiť
no hlavne blok a dva perá, jedno pre seba a jedno, že niekomu požičiaš, lebo veľa ľudí ho nebude mať ....budeš vyplňať papiere plus robiť poznámky ohľadom mailov, stránok čo budeš počas roka musieť používať a daj si dvojité espresso na prednášku o bezpečnosti pri práci Veľa šťastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ale mal by si to mať napísané na tom papieri čo posielali spolu s oznámením o prijatí, tak si to tam radšej ešte pozri
Ale ďakujem veľmi pekne za odpoveď
A ešte si samozrejme nezabudni rozhodnutie o prijatí