dobiješ si isic niekde na hlavnej budove, potom sa prihlasiš cez internet do stravovacieho systému, tam si vyberieš, kúpiš si a peniaze sa ti odčítajú.. tam si zároveň vyberieš aj miesto, kde budeš jesť.. potom prídeš do jedálne a niečo tam urobíš s isicom, ale to už neviem popísať, lebo mám len teoretické vedomosti ale spolubývajúca chodí skoro každý den a nesťažuje sa, chutia jej jedla
jedlá sú v pohode .. zatiaľ som sa tam neotrávil a za tú cenu sa tam oplatí jesť ale nemôžeš čakať žiadny zázrak aj keď vedia prekvapiť
ako na stravu proste prídeš na hlavnú budovu hneď za vrátnicov hore po schodoch tuším na 1 alebo 2 poschodie tma zbadáš ceduľku že pokladna časi kedy tam je sú niekedy od 9-11 a potom od 12-14 asi približne ... dobiješ si krediť (berú len tvrdý keš ako mi minule oznámili čiže stravné ani neskúšaj) no a potom si aspoä deň predtým zájdeš na stránku kde si objednáš na ktorý deň čo chceš vyberieš si budovu a dáš potvrdiť ... na druhý deň už len prídeš do jedálne vyberieš isic ... zoberieš si príbor tanier na polievku a tak a akeď príde v okienku na teba rada pípneš isic a podľa čísla ti naložia čo si si objednala ... žiadna veda
buď na hl. budove si dobiješ..alebo na ŠD NItra a aj na ŠD Zobor sa dá ..a objednávaš si stravu cez net..cez ten ich systém na stránke ukf.sk ..to si tam nájdeš ..a potom prídeš do jedálne,kde máš objednané jedlo..tam priložíš ISIC na taký..čo to je.."prístroj" a dajú ti jedlo ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ako na stravu proste prídeš na hlavnú budovu hneď za vrátnicov hore po schodoch tuším na 1 alebo 2 poschodie tma zbadáš ceduľku že pokladna časi kedy tam je sú niekedy od 9-11 a potom od 12-14 asi približne ... dobiješ si krediť (berú len tvrdý keš ako mi minule oznámili čiže stravné ani neskúšaj) no a potom si aspoä deň predtým zájdeš na stránku kde si objednáš na ktorý deň čo chceš vyberieš si budovu a dáš potvrdiť ... na druhý deň už len prídeš do jedálne vyberieš isic ... zoberieš si príbor tanier na polievku a tak a akeď príde v okienku na teba rada pípneš isic a podľa čísla ti naložia čo si si objednala ... žiadna veda
a mne osobne chutia tie jedlá..nesťažujem si
aj keď minule som skúsila že nejaké kuracie mäso na kivi či také niečo a to kivi bolo dooosť zlé