UKF v Nitre Pedagogická fakulta učiteľstvo hudobného umenia
Ahojte ...študuje niekto učiteľstvo hudobného umenia na UKF v Nitre ??
Vedel by mi niekto povedať o tom niečo viac , myslím ako tam je , či ste s tou školou spokojní ...Rada by som sa dozvedela niečo aj o prijímacích skúškach ,talentovkách lebo na s
no ja síce hudobné umenie neštudujem, ja mám výtvarné, ale mám spolužiačky čo to študujú, lebo ono sa to nedá študovať asi samostatne, oni majú k tomu napr. psychológiu , tú mám aj ja, ale sú tam aj iné kombinácie s tým, to si ale musíš pozrieť bud v tej knižke kam na vysokú, alebo na stránke, lebo ono sa dá dať k tomu aj niečo čo je na inej fakulte, ale o tom som ani nevedela keď som sa tam hlásila, ale ja myslím, že je tam fajn a určite to na stránku niekde dajú alebo ti to pošlú ked si dáš prihlášku, lebo napr. ja som si stiahla presné otázky na test, a aj čo presne bude na skúškach, takže niekde by to tam malo byť
učiteľstvo hudobného umenia sa dá študovať aj samostatne. ja som mala len niektoré predmety na katedre hudby. spolužiačka tam bola na prijímačkách, na talentovkách sa spieva a hrá na hudobný nástroj. ak si ale chodila na konzervatórium , tak ti toto štúdium nič moc nové nedá. najlepšie je ísť na deň otvorených dverí obzrieť si to tam.
ak chceš ale muzikálové herectvo, tak choď na hudobno-dramatický odbor. akurát tento semester som tam mala predmet súčasný muzikál a viem, že oni každý rok nacvičujú aj svoj vlastný muzikál.
o prijímačkách inak všetko zistíš na stránke katedry.
Tak ďakujem za menšie informácie ... Ja študujem Pedagogickú a sociálnu Akadémiu v Po. Nemám žiadné konzervatorium ! Akurát mám skončenú ZUŠ.Hrám na klavír . Tiež sa učím hrať na husle a spievam muzikály pretože ma to veľmi baví... Moja profesorka operného spevu mi tú školu odporúčila ...vraj na VŠMU by som sa veľmi trápila , keďže ma už viac pozná ...trošku mám problém s komunikáciou .. nie som dosť výrečná ! Takže učiteľstvo hudobného umenia sa dá študovať aj samostatne , pretože zatiaľ nemám žiadny vzťah k inému predmetu .. Neviem , čo by ma mohlo ešte baviť ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ak chceš ale muzikálové herectvo, tak choď na hudobno-dramatický odbor. akurát tento semester som tam mala predmet súčasný muzikál a viem, že oni každý rok nacvičujú aj svoj vlastný muzikál.
o prijímačkách inak všetko zistíš na stránke katedry.
Nevie mi náhodou niekto poradiť, či je to veľmi ťažké, či sa ta škola dá zvládnuť...........prosím pradte mi