vraj tazke...mala som tam ist na prijimacky, len sa mi kryli s inymi, tak som nesla...ale tie okruhy, co mi prisli domov, co by som mala vedet su dost zabijacke...
a minuly rok sa tam hlasilo kolo 200-300 ludi, brali 25... cize....
prijimacky su : vedomostny test, filozoficku uvahu napisat a este test o vseobecnom prehlade tusim
ale vraj to bolo dost tazke..spoluziacka tam bola...nezobrali ju...
to Ikonka: no neviem kolkych tam beru teraz tusim 40 ludi ale na stranke pisu ze ludi s priemerom do 1,79 beru bez skusok co sa mi velmi nezda kedze na ine politologie v inych mestach sa robia prijimacky
ehm,preto by si mala skusit blavu.. ucia tam skutocni odbornici, je to to najkvalitnejsie v oblasti politologie na slovensku a prijimacky tam neboli tazke, v podstate stredoskolske ucivo plus nejaka ta logika alebo aktualne dianie..
lebo ta nitra.. neviem neviem.. ja som sa tam bola kuknut minuly rok na dodo a nejak sa mi tam neluubilo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
a minuly rok sa tam hlasilo kolo 200-300 ludi, brali 25... cize....
prijimacky su : vedomostny test, filozoficku uvahu napisat a este test o vseobecnom prehlade tusim
ale vraj to bolo dost tazke..spoluziacka tam bola...nezobrali ju...
lebo ta nitra.. neviem neviem.. ja som sa tam bola kuknut minuly rok na dodo a nejak sa mi tam neluubilo..
do NR sa na Pol. nebere bez prijimaciek..pokial viem...zeby to zmenili tento rok?
mozno hej, ale nezda sa mi to