ja chodim na zachranara... ale s ošetrovatelmi mávame prednášky... no ak mam poradiť, tak ošetrovatelstvo na našej UKF nikdy!!.... radšek do martina alebo trnavy...
no vies chcela som vediet ,ze potom z tych 40 co prijmu,sa snazia este zredukovat a po roku este niekoho vyrazia a ci je tam take tazke sa dostat,ci nevies ci budu prilmacky tento rok a tak......lebo ja som z nitry a nemozem si velmi dovolit dochadzat do ineho mesta....ja som zacala s dvs tu v nitre ale po 2 mesiacoch som to vzdala lebo ten system co tam maju to neviem kde si vymysleli.........a co je tam take hrozne ,ked hovoris nikdy?
ale to su keci.... ak neodideš dobrovolne, tak ťa nema kto vyraziť... iba ak by si nespravila nejaku skušku, ktoru si už prenašaš... a primačky nebývaju... proste sa musíš mestiť medzi tých 40.. a viem o čom hovoriš.... ja som si odchodila 4 roky na zdravotke... a išlo ma trtnuť z toho.. a ešte to som chcela.... tuto maju ošetrovatelia letnu prax, kde musia odpraxovať cez 300 hodin... to je take na chuja... lebo nemaš ani leto poriadne...a v inych mestach je to ževraj menej... a všelijake blbosti čo musia mať ošetrovatelia... všeličo si písať, a taký proces, a hentaky... ale ak si teda naozaj rozhodnuta, že by si si dala prihlášku, tak skús.. ved za to nič nedáš...
aha diky za info,nedala som si este prihlasku tak ale skusim ,ja sa len bojim toho ,ci to zvladnem s tymi skuskami ,ak by ma cistou nahodou zobrali...uz som 10 rokov vonku zo skoly, tak si musim trochu zvyknut ahoj a este raz diky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme