Čaute, mám prblém s úložiskom, keď chcem stiahnuť nejakú appku s obchod play. Už to trvá dlhšie, skúšala som už všeličo vypínať, zapínať mobil, vybrať Sd kartu ..na ktorej mám asi 9GB voľných a je to miesto nastavené pre ukadanie..no stále nič POMOOOOOOC
takže zrejme ti nejde stiahnuť appka a píše že máš málo miesta hej? aj keď máš nastavené predvolené úložisko sdčku, appka alebo jej časť zostáva v telefóne pre správne fungovanie (opravte ma ak sa mýlim) čiže aj tak musíš niečo zmazať alebo popresúvať na kartu čo sa dá
@vlcica1989 nemylis. ale netreba zabudat ze nie vsetko ide takto presuvat. vela appiek a hier to nepodporuje a takze aj ked to ma nastavene hentak moze sa to tlacit do pamati telefonu
@77hanes77 no problém je, že ani na sd kartu sa nedá presunúť už ..mám tam iba 3 appky ktore nemajú dokopy ani 200MB už som vymazávala aj fotky a vieda..keby to zaberalo..ale žiadna zmena..mala som ako predvolené ukladacie misto internú pamäť no ani tam nešlo stiahnúť ..asi by to ozaj chcelo nejaký reset ..huawei y550
@Nikusa505 no ono so 4 gigovou pamäťou toho fakt moc nestiahneš keď polku (možno viac) zaberá systém. Neviem aká tam je užívateľská pamäť. Neviem či v tomto prípade pomôže reset ale skúsiť určite môžeš
77hanes77 ja mám Huawei Ascend 620S a veru aj pre toto ho idem meniť (práve premýšľam nad iphone, lebo vyzerá to byť rýchle a neseká ako jeblé ako Huawei), mám síce v mobile 32GB kartu, ale načo mi je, keď väčšina aplikácií musí byť v mobile, užívateľská pamäť je síce 8 ale z toho si mobil zoberie ako operačnú pamäť asi 4, takže 4GB na aplikácie je vtipné no a nebaví ma každú chvíľu niečo vymazávať, keď sa chce nejaká aplikácia aktualizovať, alebo si chcem nedajbože niečo stiahnuť
Načo mi je mobil, keď ma len v niečom obmedzuje? proste 32GB karta a asi tak 15 mam prazdne, a zvyšok su fotky, videa, hudba a minimum aplikácií nabudúce už budem pozerať, že akú to má vnútornú pamäť mobil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ak nepomôže, skús niečo odinštalovať..
Ak ani to nepomôže, tak to bude chyba firmwaru.. Zálohovať údaje a factory reset
Čo je to za telefón? Aký model?
Načo mi je mobil, keď ma len v niečom obmedzuje? proste 32GB karta a asi tak 15 mam prazdne, a zvyšok su fotky, videa, hudba a minimum aplikácií nabudúce už budem pozerať, že akú to má vnútornú pamäť mobil