Cauteee, chcem sa vas spytat ako je to s ukoncenim studia. Som prvacka na stavebnej a od septembra prechadzam na uplne inu vysku a neviem ci mam ist na studijne ukoncit skolu alebo len jednoducho prestat chodit do skoly a oni ma potom niekedy vyhodia?
Proste prestaneš chodiť. Toť vše - na konci roka ti príde papier o vyhodení.
Dá sa aj požiadať o ukončenie na študíjnom ale potom ti asi zoberú študentský preukaz a prídeš o výhody.
ved o to mi najviac ide, hlavne aby som na urad nemusela ist, nevies nahodou kedy ten papier posielaju? Lebo zapisy byvaju tak koncom augusta, a tusim do tyzdna odkedy ti pride papier musis ist na urad
No poliaľ viem tak ten papier ktorý ti príde bude obsahovať inštrukcie k prihláseniu na úrad, aspoň tak som to počul. Úradu sa asi nevyhneš, ale neviem na 100%, mňa toto čaká na konci tohto semestra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Dá sa aj požiadať o ukončenie na študíjnom ale potom ti asi zoberú študentský preukaz a prídeš o výhody.