Viem že to tu už bolo x krát ale potrebujem sa uistiť. vybral som si zle Vysokú školu (uniza) . nejde a nebaví ma matika, tak som prestal chodiť do školy. do marca musím čakať na robotu. že či ísť na študijne dať žiadosť na ukončenie a následne ísť na úra
lenže ja kredity nemám žiadne, tak že letný semester nehrozí po dvoch zápočtoch za 0 bodov som sa na to vybodol :/ nemá to cenu...čiže na úrade na to nemajú ako prísť že nechodím do školy pokial ma nevyhodia?
no bohuzial ale hovoris nevies/nemas rad matiku a ani si to neskusil tak ako to mozes vediet?..matika je prave ten predmet kde sa musis jej venovat vela a pravidelne
@jurro4033@nymerio324 ja som nesiel ani skusky po prvom semestri. na ekonomickej univerzite. po skuskach ziadny papier nechodil, tak som normalne brigadoval na dohodu o brigadnickej praci studenta, pracoval som... rodicom chodili pridavky, mali aj danovy bonus. potom som dosiel na studijne cez leto - koncom augusta, a oni mi povedali, ze by ma vyhodili az po druhom semestri (hoci som nespravil ani prvy ). dobrovolne som ukoncil studium ku poslednemu dnu akademickeho roka.
mam ale kamosa, ktory sa na skolu vysral v prvom semestri, ale v marci mu prisiel list ze ho vyhadzuju zo skoly a teda sa siel hlasit na urad prace. je to teda individualne ci vas vyhodia uz po prvom, alebo az po druhom semestri. treba si pozriet studijny poriadok.
inac ked budete chciet este na SVK studovat, tak si za 3.rocnik bc. studia zaplatite kvoli prekroceniu standardnej dlzky studia - ale to uz asi viete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
inak za opýtanie sa na študijnom nič nedáš, ale mali by ti povedať to čo ja
mam ale kamosa, ktory sa na skolu vysral v prvom semestri, ale v marci mu prisiel list ze ho vyhadzuju zo skoly a teda sa siel hlasit na urad prace. je to teda individualne ci vas vyhodia uz po prvom, alebo az po druhom semestri. treba si pozriet studijny poriadok.
inac ked budete chciet este na SVK studovat, tak si za 3.rocnik bc. studia zaplatite kvoli prekroceniu standardnej dlzky studia - ale to uz asi viete.