ahojte , chcem ukončim VŠ ,lebo je totalne napiču - stavam o pol 5 rano a domov pridem o cca pol 6 zbiti ako pes , nemam na nic naladu , nebavy sa ma ućit sa tie sracky (uplne nieco ine ako som mal na SŠ)
rodicia mi hovoria ked pojdem do prace tak ma vystahuju z domu ...
je to o dost horsie ako SŠ . vobec nemam naladu na nic - samozrejme je to skola na nic , takze mi nepomoze k lepsej praci
Nadávaš tu na školu, ale že by si bol aj trošku konkrétnejší ??? Skús napísať čo konkrétne študuješ, aký odbor, aký študijný program ? Mňa to celkom dosť zaujíma a je to podľa aj podstatná informácia. BTW žiadna škola nie je na nič. Šikovný človek sa vie uplatniť aj so sociánlnou prácou na sv. Alžbete, ak budeš o školách takto rozmýšľať tak ti nepomôže ani Harward
Ziadna vysoka nie je taka ako stredna skola to je jedno kde pojdes s pracou to je tak dokedy mas normalnych rodicov ktory ta sponzoruju bol by si hlupy nechodit do skoly pracovat mozes aj ked budes mat od 25 rokov az do dochodku pojde ti to este aj na nervy slovece ver mi a ked nie si spokojny so skolou tak chod na taku krora ma zmysel ja som si vybrala medinu aj tu mas sa ucit niekedy hluposti ale vies ze ked skoncis tuto skolu mas dobru buducnost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
je to o dost horsie ako SŠ . vobec nemam naladu na nic - samozrejme je to skola na nic , takze mi nepomoze k lepsej praci
na SŠ ni bolo uplne super
hento je total nahovno