Ukoncenie VS,ako dalej?Chcela by som íst na medinu
Ahojte!
Urobila som moc velkú chybu v zivote,isla som studovat na UKF-odbor stredoeurópska areálová kultúra,pretoze som bola chorá pred prijímackami,lezala som v nemocnici,a nebola som prijatá na fyzioterpiu,na UKF neboli prijimacky, kultúra ma zauj
Teraz maš 21, a medinu nebudeš študovať ako nejaký odbor že Bc. 3 + Ing. 2.. ak si pripocitas este nejaky rok, nespravené skušky v semestri, + ATESTACIA tak budeš mať pomaly aj 40. Ale pokial ti ucenie ide, niesi leniva do toho, ak si mala aspon na SŠ ake take základy atď. môžeš ísť... ale aj tak mala si si zistiť uplatnenie..ake vedomosti budeš mať po skoncení VŠ a nie sa len tak nahlásiť na nejaký odbor, ktoreho nazov je uplna blbosť a nemá budúcnosť, bohužiaľ takých ľudí je dosť, čo si myslia, že keď majú titul si neviem čo, pritom si ten titul spravili z odboru Upratovačka VŠ
Ja som momentalne 3. rok na prave a planujem ist na prijimacky na zubne lekarstvo, tiez som sa "zobudila" trochu neskoro, takze drzim palce urcite je to lepsie ako studovat a potom robit cely zivot nieco, co ta nebavi.
určite choď na medinu sa uč testovnice každý deň poctivo, opakuj biolu, chémiu a si tam a vek sa na medine stráca, tam budeš mať mladších aj starších spolužiakov a je jedno kedy ju skončíš je to tvoj život a tvoje štúdium, držím palce nech ti to vyjde
nixxina:aj ja som tiez v strese,ani ja neviem tie veci z gympla,pretoze skoro nic som sa nenaucila uz viac ako jeden a pol rok,moj terajsi odbor je pre tych,ktorí nechcú ist robit,a ocakavajú ,aby im rodicia platili privát,zábavu a vsetko
@timea91 nikdy nie je neskoro začať od znova! kultúru študovať je naozaj tá najväčšia blbosť, čo sa študovať dá =D .. keď myslíš, že sa dokážeš naozaj tak dlho učiť a vo veľkom množstve a si naozaj presvedčená, že je to tvoja "vysnená" práca, tak choď do toho!! držím ti palce, nech ti to výjde
timea91: Určite choď študovať to, čo ťa viac baví a z čoho máš aj lepšie uplatnenie. Mnohí si väčšinou vecí uvedomia, až keď sú na výške. Hlavu hore, podať si prihlášku, nech si budúci rok na medine. A stratila si len 1,5 roka, no a čo. Vieš, koľko som stratila ja rokov? Vždy lepšie začať študovať to čo ťa baví teraz, než nikdy.
"vacsina studentov ani stredoskolské vzdelanie nemá..." to len dokazuje nízku úroveň tej fakulty, resp. konkrétneho odboru. Smutné, ale je to tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
chod
radsej si vystuduj nieco normlane jak chujovinu
@2 kopa ludi zacne studovat v 20 lebo im zle vychadzaju roky pokial ma dievca 21 stratila iba rok
ja som bola z toho tiez v strese ale uz smo sa s tym zmierila viac ma sere ze neviem uz tie veci z gympla co som vedela pred 2 rokmi
"moj terajsi odbor je pre tych,ktorí nechcú ist robit,a ocakavajú ,aby im rodicia platili privát,zábavu a vsetko"
ako drvivá väčšina odborov
A teda k otázke - nikdy nie je neskoro. Ktokolvek môže kedykolvek v živote dosiahnuť čokolvek. Treba sa len snažiť.
A radšej to spraviť, ako to celý čas lutovať....a potom to nakoniec možno spraviť aj tak.
"vacsina studentov ani stredoskolské vzdelanie nemá..." to len dokazuje nízku úroveň tej fakulty, resp. konkrétneho odboru. Smutné, ale je to tak.
si to vychytala,vypichla, aj zabila